1989 г. имаше един прекрасен филм, който беше номиниран дори

...
1989 г. имаше един прекрасен филм, който беше номиниран дори
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Това, което виждаме от този кабинет, е като филма Секс, лъжи и видео

" 1989 година имаше един прелестен филм, който беше номиниран даже за палмата на фестивала в Кан - " Секс, неистини и видео ". Това е което виждаме от този кабинет към този момент 6 месеца. С добавката, че видеото ще продължим да го гледаме, давам обещание ви. "

Това разяснява от парламентарната естрада Йордан Цонев от Движение за права и свободи във връзка на районния министър в оставка Гроздан Караджов.

" Аз нямам съображение нито да съчувствува на господин Караджов, тъй като сме били политически съперници, нито да считам, че лъже, тъй като до момента не ни е лъгал. Аз персонално не съм видял да има обществено изказване за негово изказване, че е неистина. Това, което той сподели, ние го виждаме от шест месеца. Някой не желае да носи своята отговорност ", посочи Цонев.

В изявлението си Караджов съпостави отношението към ведомствата, ръководени от министри на Има Такъв Народ спрямо тези, ръководени от фрагменти на Политическа партия, като идеологията на Хитлер и Гьобелс за висша и низша класа.

" Двойният стандарт постави кол в колелата на обединението. Отношението към Има Такъв Народ като към трето качество хора, докара до този срив. Неведнъж съм ви го казвал в очите. Когато приказваме за него бих желал да му чуете добре - доста огромни борци сте против корупцията, когато става дума за Има Такъв Народ и Министерство на регионалното развитие, само че не е по този начин, когато става дума за ведомствата, ръководени от " Продължаваме промяната ", безапелационен бе Гроздан Караджов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР