19-годишното момче, пребито пред дискотека в Плевен, не е подходило

...
19-годишното момче, пребито пред дискотека в Плевен, не е подходило
Коментари Харесай

Гърми страшен скандал! Демерджиев за пребития от полицаи младеж: Не е подходил безобидно

19-годишното момче, пребито пред дискотека в Плевен, не е подходило безобидно към обстановката. Такова мнение изрази пред публицисти в Бургас вътрешният министър Иван Демерджиев. Бащата на потърпевшия твърди, че синът му е обичай от служители на реда, които тогава не били на промяна, заяви Нова ТВ.
„ Всеки еднообразен, който си разреши противообществени прояви, най-често бива арестуван от сътрудниците си. Много деликатно би трябвало да се наблюдават сходни случаи. Понякога има значими нюанси, които се икономисват. След като се изгледат деликатно фрагментите от камерите, се вижда, че момчето е предизвикало обстановката. На финала на инспекцията сме. Много рядко органите на реда си разрешават да посегнат на някого, без да има провокация. Обикновено служителят на реда реагира, когато е атакуван ”, разясни той.
За бития осмокласник в София
„ Работи се по случая. Винаги се правят незабавни инспекции. Реагираме незабавно и изрично. Няма я практиката да се водят дълги производства и инспекции, които траят месеци за да се загуби интерес към случая ”, сподели Демерджиев.
За изборите
Относно идния избор, вътрешният министър увери, че Министерство на вътрешните работи ще предотврати пазаруването на гласове.
„ След провеждането на няколко избора, министерството има добре открит механизъм за противопоставяне на купения избор. Бих споделил, че работим като смазана машина ”, сподели още Демерджиев.
„ Ще прибавим малко сила поради връщането на хартиената бюлетина. Очакваме по-голяма интензивност от хората, които желаят да манипулират вота с разнообразни незаконни практики ”, добави той. И изрично съобщи, че в случай че се постанова, ще има рокади по дирекциите.
Мигрантски напън след трусовете в Турция?
Според Демерджиев няма предпоставки да чакаме мигрантска вълна от Турция след смъртоносните трусове.
„ Няма данни за съществени напредвания в Турция. В момента Бургас не е сцена за гонене на мигранти. Мигрантският напън е намалял “, изясни още вътрешният министър.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР