19-годишната мацка позира за фотографа Аксел Джоузеф в образа на

...
19-годишната мацка позира за фотографа Аксел Джоузеф в образа на
Коментари Харесай

Щерката на Моника Белучи и Венсан Касел се изруси като магистрална труженичка

19-годишната мацка театралничи за фотографа Аксел Джоузеф в облика на блестяща поп звезда. Такава била най-малко концепцията на фотосесията, само че злобарите в обществената мрежа разясняват, че с тази изрусена коса Дева наподобява по-скоро на магистрална труженичка.

На фотографията момичето се появи като русокоска с дълга коса, облечена в рокля с цепки и палто с кожени добавки, а също по този начин опитва винилов топ и микропола.

Бащата на Дева –, който тази година залюби следващата тъмнокожа хубавица на годините на щерка си, не сдържа страстите си и остави възхитен коментар под фотосите на своята наследница: „ Мама миа! “ – саписа артистът, добавяйки емотикони на пламъци и сърца.

Красивата й майка Моника Белучи към този момент не е дала обществено израз на страстите си.

Дева Касел продължава да превзема стилната промишленост, без да има нито гения, нито визията на звездните си мама и баща. Тя си сътрудничи с доста известни марки и краси кориците на топ списанията.

„ Знаех, че желая да работя в стилната промишленост в някакъв миг от живота си, само че несъмнено не мислех, че ще ми допадне толкоз доста, пък и да мога да изкарвам парите си с това “ – хвали се момичето.

Отзивите за последната й руса фотосесия обаче никак не са ласкави. Според мнозина Дева повече наподобява на момиче на повикване, в сравнение с модел.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР