19-годишната дъщеря на актьора Джони Деп се снима за списание

...
19-годишната дъщеря на актьора Джони Деп се снима за списание
Коментари Харесай

ГОРЕЩО! Дъщерята на Джони Деп се снима гола с Памела Андерсън

19-годишната щерка на артиста Джони Деп се снима за списание V Magazine като се появи гола на корицата и също така театралничи дружно с 51-годишната Памела Андерсън.

Актрисата и модел с френски корени Лили-Роуз Деп е снимала първата си фотосесия когато е на 15 години и то за Chanel, което е дал огромен старт на кариерата й. До момента тя е взела участие в 6 кино лентата, доста фотосесии и даже е била рекламно лице на легендария Chanel №5 L’Eau през 2016.

Очевидно единствената щерка на Джони Деп е също толкоз провокативна и смела, колкото и той самият. Лили-Роуз театралничи за корицата на списанието чисто гола, прикривайки гърдите си.

Това не е първата корица на която хубавицата театралничи в по-предизвикателна визия, само че несъмнено надмина себе си, сваляйки всички облекла и задръжки.

Въпреки това, самата тя твърди: “Много съм срамежлива, само че актьорската игра ми оказва помощ да изляза от кожата си и да бъда каквато желая.”

Памела Андерсън, която също взе участие във фотосесията с Лили-Роуз Деп, разяснява: “Тя е наясно с това, че е неповторима и красива. Невинна е, само че е доста осъзната.” Самата Памела дебютира на корицата на Playboy когато е едвам на 22 години.

Снимката вижте ТУК.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР