18 януари 2022 г., София: Wizz Air, най-бързо развиващата се

...
18 януари 2022 г., София: Wizz Air, най-бързо развиващата се
Коментари Харесай

Wizz Air с награда за най-младата флотилия в Европа

18 януари 2022 година, София: Wizz Air, най-бързо разрастващата се самолетна компания в Европа, получи премия от за самолетната компания с най-младата флотилия в Европа и с третата най-млада в света в категорията на авиопревозвачите със 100 или повече самолета.

Wizz Air с горделивост удостоверява, че сега има междинна възраст на флотилията си от единствено 5 години (5,2 години все още на оценяване на наградите). Авиокомпанията ръководи една от най-младите флотилии в света, която сега се състои от 149 самолета Airbus A320/1/neo, със междинна възраст много под междинната за промишлеността (средната е към 10 години). Плановете на Wizz Air са междинната възраст на самолетите ѝ да продължи да се усъвършенства и да падне до 3,6 години до 2024 година и още повече – до 3,2 години до 2026 година, подкрепяйки уговорката на самолетната компания към резистентност.

Наградата за най-младата самолетна флотилия на ch-aviation е основана, с цел да отличи самолетни компании и компании за лизинг на самолети по целия свят, които поддържат млади и ефикасни самолети. Поддържането на съвременна флотилия и портфолио посредством потребление на нови генерации самолети способства доста за намаляването на CO2 в авиационната промишленост и спомага за постигането на по-добра горивна успеваемост. Това съставлява голяма стъпка напред към реализиране на резистентност и ch-aviation реши да даде на най-добре представящите се самолетни компании признанието, което заслужават.

За да дефинира кои авиопревозвачи и лизингови компании сега оперират и ръководят най-младите самолетени флотилии, ch-aviation поддържа обширна база данни, състояща се от над 4700 дейни самолетни компании, над 65 000 самолета и 1000 компании за лизинг на самолети по целия свят.

 

Йохан Айдхаген, основен шеф за грижа за хората и ESG, сподели: „ Wizz Air е най-бързо разрастващата се самолетна компания в Европа и се стреми да обслужва от ден на ден пасажери всеки ден, по допустимо най-устойчивия метод. Радваме се, че спечелихме тази премия за най-младата самолетна флотилия в Европа и третата най-млада в света. Това е доказателство за мощния ангажимент на самолетната компания ни към резистентност и е ужасно, че други в промишлеността, като ch-aviation, също признават водещото показване на Wizz Air. “

 

За спомагателна информация по отношение на оценките на ch-aviation за 2022, апелирам, посетете.

ЗА WIZZ AIR

Wizz Air, най-бързоразвиващата се нискотарифна самолетна компания в Европа, оперира една от най-младите флотилии в света, състояща се сега от 149 самолета Airbus А320, А321, А320neo и A321neo със междинна възраст на самолетите от 5 година Авиокомпанията има поръчани общо 329 самолета Airbus neo, които оферират последните в промишлеността авиационни технологии и мотори от последващо потомство и са в основата на задачата на самолетната компания да доближи флотилия от 500 самолета до 2030 година и непрекъснатия ѝ ангажимент към резистентност. В Wizz Air екип от авиационни специалисти дава висококачествено обслужване и доста ниски цени на билетите, което прави Wizz Air пожеланият избор на 10.2 милиона пасажери през последните 12 месеца за финансовата година, приключваща на 31 март 2021 година Wizz Air е листната на Лондонската фондова борса под тарифен номер WIZZ. Наскоро компанията бе класирана в топ 10 на най-безопасните самолетни компании в света за 2022 година от AirlineRatings.com – единствената международна организация за сигурност и рейтинг на самолетните компании, а също и бе оповестена за Aвиокомпания на 2020 година от Air Transport Awards – най-желаното самопризнание, която самолетна компания или обособена персона може да получи. Wizz Air бе оповестена и за най-устойчивата компания в авиоиндустрията през 2021 година от списание World Finance.

За повече информация:

M3 Communications Group, Inc., 088 449 5950,

Андраш Радо, Wizz Air Group,

Бележки до публицистичните екипи:

Всички полети на Wizz Air се правят със самолети A320 със 180 места, A321 с 230 места, Airbus A320neo със 186 места и Airbus A321neo с 239 места.

Wizz Air вкара редица засилени хигиенични ограничения, които включват: кабинният екипаж и пасажерите би трябвало да носят маски за лице, кабинният екипаж е длъжен да носи ръкавици, предизвикват се покупките на борда посредством безконтактно заплащане, пасажерите би трябвало да следват ограничения за физическа отдалеченост и всички покупки на пътнически билети и услуги се предлага да се вършат онлайн преди полета.

HEPA филтрите във всички самолети на Wizz Air към този момент филтрират 99.97% от вирусите и бактериите във въздуха и всички самолети минават през цялостна стерилизация всеки ден с антивирусен разтвор, следвайки прецизен график за всекидневно разчистване.

За повече информация по отношение на повишените здравни и хигиенични ограничения, апелирам, вижте.

За свободен достъп до фотоси на самолети, екипажи и библиотека с лога, апелирам, посетете
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР