18 Май Експертът по глобална дигитална търговия Astound Commerce, с

...
18 Май Експертът по глобална дигитална търговия Astound Commerce, с
Коментари Харесай

Astound Commerce привлича средства от RLH Equity Partners и Salesforce Ventures

18 Май
Експертът по световна цифрова търговия Astound Commerce, с инженерен център и екип от към 50 ИТ експерти във Варна, разгласи стратегически вложения от основаната в Калифорния компания RLH Equity Partners, с в допълнение присъединяване от корпоративната капиталова група на Salesforce, Salesforce Ventures. Това финансиране е ориентирано към ускорение на разширението на опциите и отпечатъка на Astound на нови търговски и софтуерни пазари, както и поддържане на растежа на компанията и привличането на първокласни инженерни гении в основни бизнес местоположения. Част от тези местоположения е и развойният център в крайморския град, който вероятно може да усили потенциала си в идващите години.

От основаването си през 2000 година, Astound Commerce реализира бързо органично развиване и през днешния ден, с екип от 1300 експерти по целия свят компанията дава прекарвания в региона на цифровата търговия за международни марки като Puma, L`Oréal, Under Armour, FLOR, TOMS и Crocs. Инвестицията от RLH идва по петите на експоненциален напредък за Astound и компанията ще употребява тези средства, с цел да реализира стратегическия си проект, стартиран при започване на 2020 година, за Astound да стане водач на международния пазар на цифровата търговия.

" След като разпознахме, фокусираната върху хората философия на RLH, нейния бездънен ангажимент за опазване на културата и активността на бизнеса, който поддържа, като се дава приоритет на придобиването и задържането на гении, - изборът беше явен ", споделя Майкъл Кан, основен изпълнителен шеф в Astound Commerce. " През последните три десетилетия RLH влага в софтуерните бизнес услуги, опазването на здравето и държавни услуги, по-специално търсейки превъзходни управителни екипи, с явен проект за експоненциален напредък ".

" Приветстваме RLH Equity Partners като стратегически вложител в Astound Commerce и сме възхитени от непрекъснатата поддръжка на Salesforce Ventures. Вярвам, че това партньорство ще ускори позицията на Astound като специалист по цифрова търговия от международна класа и ще даде подтик на нашето развиване, на съществуващи и нови пазари. С тези средства чакаме да прибавим нови технологии към нашето портфолио и да наемем повече гении към нашия екип ", отбелязва Иля Виноградски, съосновател и основен действен и информативен шеф в Astound Commerce.

" Тази инвестиция е основен индикатор за доверие в нашия бизнес и значим сигнал за нашия екип и пазара като цяло. Финансирането от RLH ще разреши на Astound Commerce да покори нови висоти и да основава работни места на бъдещето във всички страни, в които участва. Вярваме, че това съглашение оказва помощ на нашата траектория да се трансформира в водач на международния пазар в цифровата търговия и да ускори позициите ни като прелъстителен шеф ", добави Даря Горницка, световен действен шеф на изпълнителния клон в Astound Commerce.

RLH Equity Partners има дълга история в подпомагането на бизнеса да се възползва от своя капацитет, предлагайки опитни насоки, защото екипът им се концентрира върху усилването на съществуващата инфраструктура и поддръжката на нови начинания. Други вложения от RLH включват консултантски услуги в облак Salesforce Bluewolf (от придобиването им от IBM), B2B организация Salesforce Shift 7 Digital, финансови и софтуерни съвещания CrossCountry Consulting и консултантска компания за фармацевтична промишленост Clearview Healthcare Partners.

Преди огромната инвестиция от RLH Equity Partners, през 2019 година Astound Commerce притегля средства от Salesforce Ventures, с цел да разшири наличието на компанията на предпочитани пазари и да усили каузи на своите планове в цялостната екосистема на Salesforce. Оттогава Astound Commerce вкарва нови инженерни центрове в Турция и Индия, а екипът от механически специалисти на компанията се усилва с 30%.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР