18-годишно момиче е било нарязано с макетно ножче от приятеля

...
18-годишно момиче е било нарязано с макетно ножче от приятеля
Коментари Харесай

Зверство с 18-г. потресе България: Нарязана 400 пъти с макетно ножче, пребита и с обръсната глава

18-годишно момиче е било нарязано с макетно ножче от приятеля си на 26 юни. Тя има над 400 шева по тялото си. Нарязани са ръцете, краката и гърдите, носът й е строшен, а с цел да бъде гаврата цялостна – най-после цялата й коса е обръсната с машинка. Младата жена е избавена, само че са й направени 400 шева.
Майка й и най-хубавата й другарка разясниха случая пред Нова тв, само че отхвърлиха да покажат лицата си, както и да разкрият самоличността на потърпевшата и причинителя, тъй като към момента изпитват боязън.
Майката на момичето споделя, че приятелят ѝ ѝ звъннал по телефона два пъти. Първия път е мълчал. Втория път е споделил „ аз съм “, при което 18-годишното момиче е познало гласа му. Тя е оставила вратите на входната врата и жилището отворени, с цел да може да влезе в дома й по-лесно. Нататък никой не знае към момента какво тъкмо се е случило.
„ Съпругът ми се обади на 26 юни, че щерка ни е пребита грубо и нарязата с макетен нож. След това аз дойдох в болничното заведение, разрезите по нея бяха извънредно жестоки, с огромна дълбочина. Тя беше в доста тежко положение. Лекарите й направиха 400 шева. Главата й беше обръсната, по скалпа имаше голям брой рани поради силата, с която той е натискал машинката на главата й. Емоционално тя е срината. Жестокостта е голяма “, споделя тя.
Майка й твърди, че щерка ѝ към момента е в потрес и не приказва.
Не споделя какво се е случило и по какъв начин се е стигнало до ужасяващото действие, само че главната версия е ревнивост.
„ Страхуваме се, тъй като знаем кой е той и какво неприятно обграждане има той. Те с щерка ми бяха дружно четири месеца. Преди случилото се не съм знаела за принуждение “, разяснява майката.
Най-добрата й другарка споделя, съдът е изменил квалификацията на пострадванията от междинна телесна щета на лека телесна щета.
„ Има разминавания сред изказванията на Прокуратурата и съда. Не знаем дали е направил признания. Как и кой реши, че това е лека телесна щета? От болничното заведение бяха в потрес като видяха в какво положение е момичето “, споделя приятелката на потърпевшата.
Мъжът е бил арестуван и пуснат след 72 часа.
Той е на 26 години. Районният съд е постановил непрекъснат арест. Окръжният съд е постановил парична гаранция.
Виктор Николаев остана шокиран от бруталната история.
„ Чудя се по какъв начин 400 пъти да те нарежат по цялото тяло, да те обезобразят по подобен нечовечен метод е лека телесна щета. Много се надявам, че управляващите ще потвърдят, че не сме територия, а страна и че като се изключи че имаме закони на хартия, те се ползват и на процедура “, разяснява водещият.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР