18-годишната ученичка, която бе застреляна край софийското село Лозен, не

...
18-годишната ученичка, която бе застреляна край софийското село Лозен, не
Коментари Харесай

Порно клипчета в основата на двойното убийство край София

18-годишната ученичка, която бе убита край софийското село Лозен, освен е имала връзки с килъра си, само че дружно с него е снимала полови клипчета, които да бъдат качвани в порно уеб сайтове. Това стана известно през днешния ден от информация на проверяващите, доказана пред медиите от гл. комисар Живко Коцев, заместител основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Според него точно по тематиката е зародило неразбирателство каква сума да получава той за цялата активност и каква сума да получава тя. По изказванията му е разказал какво е направил с ученичката преди да направи срещата с другия погубен - 27-годишен юноша.
-->
„ Направи цялостни признания и по този начин в къс период събрахме под управлението на прокуратурата нужните неща. Посетихме дома му - там се откриха в пералнята облекла и маратонки, които реагираха на кръв “, изясни Мирослав Данаилов, зам.-директор на Столична дирекция на вътрешните работи.

Двете жертви и причинителят са се познавали от дълго време. „ И двете жертви са били наясно с неговата биография, държание, темперамент и вид да припечелват нещо “, сподели още Данаилов.

Самопризнанията на обвинявания мъж не стопират дотук, описват проверяващите. Той дава показания И за осъществено ликвидиране предходната година, по което е разследван. „ Ние откриваме съществени пропуски в организацията по откриване на това закононарушение по несъобразителност от 2022 година, заради което сме поискали освобождението от служба на началника на 8-мо РПУ-София “, разясни Живко Коцев.

Първо пред бТВ пък непосредствен на предходната жертва разказал, че упрекнатият Чавдар Бояджиев е направил признания още предходната година, само че единствено пред полицията. Засега обаче мъжът е упрекнат единствено за убийството на момичето и момчето от Лозен, не и за предходната жертва.

„ Ако се открият доказателства за това, че убийството е осъществено по изключително непосилен метод и с особена свирепост, ще бъдат променени обвиняванията по отношение на него, също по този начин следва и преценка за това дали момичето от април предходната година да се добави “, разясни прокурор Христо Кръстев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР