17 юли 2023 г. е съдбовна дата. Предупреждението е на

...
17 юли 2023 г. е съдбовна дата. Предупреждението е на
Коментари Харесай

Пророкът на века предупреди! Не излизайте на 17 юли 2023 г.

17 юли 2023 година е съдбовна дата. Предупреждението е на пророка на века - афганистанския математик Седик Афган, който предсказа разпада на Съюз на съветските социалистически републики и пандемията от коранавирус. Заради точните предсказания постоянно го назовават Нострадамус на 21 век и наследникът на Ванга.

Седик Афган сподели, че скоро ще пристигна нова злополука с световни последствия. По време на изявление той предизвести за допустима провокация или смъртоносна офанзива от недружелюбни страни, написа БЛИЦ.
-->
Умножаваме 17 по 17 и умножаваме по 7, излиза 2023. След това разделяме на 17 и умножаваме по 2, получаваме 238. Отново атомно изнудване! Това е уран. 17 юли несъмнено ще влезе в топ новините, пророкува Седик Афган.

Този оракул, който прикани света да си остане вкъщи в посочения ден, посочи, че неговите предсказания не са свързани с нуклеарна война. Вместо това той загатна за вероятен нов акт на експанзия или подправени събития, които могат да обиден цялата планета. Той твърди, че 17 юли 2023 година ще бъде неразделна част от главните вести.

Въпреки страховете и безпокойството, подбудени от тези прогнози, доста специалисти предлагат да останете спокойни и да оценявате информацията със здрав разсъдък. Съмнение буди и самият способ на пророка математик, който употребява цифри, с цел да изведе своите прогнози.

Седик Афган също показа своите мисли за бъдещето и повратната точка през 2025 година Според него точно през тази година светът ще се изправи пред събития, които радикално ще трансформират хода на историята.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР