17 нови футболисти от половин Европа пристигнаха на проби в

...
17 нови футболисти от половин Европа пристигнаха на проби в
Коментари Харесай

17 безработни футболисти от половин Европа пристигнаха на проби в „Локо”

17 нови футболисти от половин Европа дойдоха на проби в „ Локомотив ” (Пд). Наложи се в понеделник сутринта да бъдат извозени с клубния рейс от хотела, в който са настанени, до стадиона в парк „ Лаута ” за първото си занятие, което стартира в 9 часа.

Сред претендентите за черно-бялата фланелка на отбора от Пловдив има португалец, холандец, французин, белгиец, италианец, играчи от някогашна Югославия – Сърбия и Македония, както и африканци. Всички те ще минат физически проби и ще упражняват на „ Лаута ” до четвъртък, когато босненският старши треньор Бруно Акрапович разпуска тима в зимна почивка. Очаква се към освободените от него четирима футболисти от сегашния отбор да се причислят най-малко най-малко още двама или трима, само че техните имена ще станат ясни в сряда или четвъртък. Дотогава останалият цялостно капо откъм победи тази есен някогашен нападател в куп тимове от Бундеслигата на Германия би трябвало да реши кой от пристигналите на проби футболисти има качества за „ неговата ” система 3-5-2.

Заниманията на „ Лаута ” са закрити за медии и почитатели по експлицитна заповед на Акрапович, който се кани да усъвършенства в „ Локомотив ” (Пд) досегашния си връх по престой отпред на един тим. Той е 11 месеца отпред на македонския „ Шкендия ” (Тетово). Традиционно на родения в Босна и Херцеговина треньор работодателите му бият шута някъде след третия или четвъртия месец и то по една и съща причина – липса на положителни резултати и победи на водените от него тимове.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР