17 лунен ден от 17:54 часа на 4 ноември до

...
17 лунен ден от 17:54 часа на 4 ноември до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 5 ноември 2017 година

17 лунен ден от 17:54 часа на 4 ноември до 18:37 часа на 5 ноември

Това е ден, в който всеки получава вътрешната си независимост, натрупва, изпитва насладата на битието, среща идеалната обич! Този ден е доста успешен за подписване на бракове – този съюз ще бъде дълъг, в никакъв случай няма да угасне любовта. Благоприятен за брачен връзки.

Този ден е желателно да се организира като ден на контактите, веселието, разкрепостяването, ден на речите, песните, груповите практики. Препоръчва се да пиете студено изсъхнало вино (в умерени количества) – като знак на познанието на вечността и екстаза, връзката с придвижването и насладата.

Но имайте поради, че денят носи доста неконтролирани сили, които могат да ви отведат не където би трябвало, изключително от 11:30ч. до 12:30ч. Въздържайте се от делова интензивност.

Този ден ще го стартираме мощно, в духа на общуването и връзката. Сутринта нещата ще се случват забавено, за сметка на следобед и вечерните часове.

Дочакахме и един прелестен ден, изпълнен с доста позитивни аспекти и индикатори. Вече можем да се захванем крепко със своите задължения и действия.

Ще бъдем в непрестанно придвижване и бързане. Всичко ще минава с огромна динамичност и няма да имаме време да осмислим дейностите си.

Ако желаете нещата да вървят добре и да са ефикасни, бъдете малко по-детайлни и систематични, не бързайте и се концентрирайте.

Денят ще ви предизвика с нови запознанства и другарства.

Обърнете внимание и прекарайте повече време със своите другари и родственици. Разходете се някъде дружно, направете си една разходка измежду природата.

Противопоказни са всички процедури и интервенции на белите дробове.

Уязвими са плещите и ръцете. Да не се пуши и да не се стои в затворени пространства.

Добре е за водни процедури или за плуване

Сънищата много постоянно се случват в живота, най- постоянно на третия ден. Приятните и хармонични сънища приказват за сполучлива реализация на набелязаните проекти. Ако сънят е противен, значи – краткотрайно сме лишени от възприятието за естетика.

С доста Любов от

Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР