16-ят слънчев ден олицетворява Закона, справедливостта. Препоръчва се да се

...
16-ят слънчев ден олицетворява Закона, справедливостта. Препоръчва се да се
Коментари Харесай

Астроложката Ивелина Пенчева: Днес се молете на запален огън

16-ят безоблачен ден въплъщава Закона, справедливостта. Препоръчва се да се съблюдава дисциплинираност, да се вкарва ред и непорочност в дома, написа астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg. Могат да се обясняват връзките, да се постъпва на нова работа, да се подписва контракт, само че по-малко да се приказва и да се следи всяка казана дума, поучава тя.

„ Добре е да гледате към Слънцето и да се молите на разпален огън. Тъй като е ден на справедливостта, то в случай че имате да подавате тъжба в съда, направете го в 16 безоблачен ден. Хубаво е в този момент да се стартира правосъден развой по възобновяване на справедливостта. Това е ден за погашение на задълженията. Ако ви изискат, би трябвало да връщате парите. Хубав ден е за хората, които са виновни, ясни и изпълнителни. Всичко през днешния ден би трябвало да е чисто, в безспорен ред “, прибавя астрологът.

„ Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и въобще по-малко говорете. По-добре да не се споделя нищо. Старайте се да не ръководите, а повече да бъдете в послушание. Не би трябвало да се лъже, да се нарушава клетва или контракт. Не ругайте и не пушете в този безоблачен ден. Лош ден е за тези, които се пробват да управляват хората през днешния ден, за началниците, а също по този начин и за авантюристите “, предизвестява Ивелина Пенчева.
„ Месо през днешния ден не се предлага. По-малко течности консумирайте. Препоръчва се всичко да е сурово, горчиво-солено, пикантно. В облеклото пък са удобни сините тонове. Да се заобикаля жълто и зелено “, поучава астрологът.

„ Символичните сънища не се поясняват. Ако сънувате цветни сънища – скоро ще се осъществен. Да сънувате коне – знак за помощ свише. Да сънувате своите близки е знак за горест, крах, предизвестие за неточност, която може да извършите “, прибавя Ивелина Пенчева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР