16-годишната наследница на Мара Отварачката – Марая, вече гордо върви

...
16-годишната наследница на Мара Отварачката – Марая, вече гордо върви
Коментари Харесай

Щерката на Мара Отварачката извади гърдите на показ

16-годишната наследница на Мара Отварачката – Марая, към този момент гордо върви по стъпките на майка си. Наскоро тя пусна селфи по сутиен и със похотлив взор, вид: „ Ела, Вълчо, изяж ме! “.

Единствената разлика сред нея и певицата обаче е, че наследницата й към момента не е прибегнала до услугите на пластичните хирурзи.

 

Фотосите й провокираха бурна вълна от реакции. Мнозина даже се зачудиха дали прелестите й нямат силикон, поради, че са много огромни за нежното й тяло. Според други пък най-вероятно ги е пристегнала със сутиена.

 

Преди време Мара Отварачката изрично отхвърли мълвата, че дъщеря й си е слагала силикон в бюста и надали лъже. Не е изключено девойчето просто да е надарено, както и в допълнение да употребява специфични повдигащи сутиени.

 

Съвсем обособен въпрос е до каква степен е удачно госпожица на нейната възраст да се снима по този метод и да популяризира фотосите в мрежата. В случая обаче надали е изненада за някого, поради обстоятелството, че родителката й също има такива фрагменти.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Мара Отварачката Мария Марая певица бюст
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР