16 души пренощуваха на жп гара Стара Загора. До случката

...
16 души пренощуваха на жп гара Стара Загора. До случката
Коментари Харесай

16 души спят на гарата. Влакът ги заряза

16 души пренощуваха на жп гара Стара Загора. До случката се стига, откакто трен не ги изчака и ги остави без транспорт. За случая описа в ефира на Радио Стара Загора един от пасажерите - Николай Тодоров, съобщи БНР.

" В 22:20 ч. тръгнахме с влака Русе-Бургас, който е с прехвърляне в Стара Загора. Пристигнахме на старозагорската гара със забавяне от половин час в 3:41 мин. Влакът за Бургас е тръгнал минути по-рано без нас ", показа Тодоров. Той описа, че всички пасажери са си закупили онлайн билети и нямат никаква виновност за изпускането на прекачването за Бургас. По този метод хората, измежду които дами, деца и задгранични жители, са останали до сутринта на старозагорската гара. " Отношението на чиновниците на гарата, както и на телефонните услуги на БДЖ, беше доста неприятно към нас. Осигуриха ни 2 стаи с по 3 кревати, които бяха под всякаква рецензия, и по този начин изкарахме нощта ", сподели още той.
-->
Преди минути Николай Георгиев заяви, че пасажерите към този момент са се качили на бързия трен за Варна. На тях им следва още едно прехвърляне в Карнобат.

Целия роман на Николай Тодоров може да чуете в прикачения звуков файл. С него беседва Теодора Иванова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР