150 000 лева е наградата за тазгодишният “Сървайвър. Те няма

...
150 000 лева е наградата за тазгодишният “Сървайвър. Те няма
Коментари Харесай

Ето за какво Джизъса ще изхарчи 150-те бона от “Сървайвър”

150 000 лв. е премията за тазгодишният “Сървайвър ”. Те няма да стигнат на татуирания някогашен футболист Благой Георгиев за всичките му разкрасяващи процедури.

Безспорно през последните години персоналният живот на Благо Джизъса е една от най-обсъжданите тематики в медиите. Не по-малко забавна за аудиторията обаче е и визията на Георгиев, който стартира модификацията си с неестествената си усмивка и по всичко проличава, че няма да спре до тук.
-->
Още с подписването на контракта за влизането му в Survivоr, той побърза да си направи обзор в прочут дентален център. Тогава заваляха догадки дали ще си прави естетична процедура, ботокс или венозни витаминозни вливки. Малко откакто се прибра от Доминикана, Благо към този момент е неразлъчен с още една русокоска лекарка. 

Оказа се, че Георгиев е решил да смени тотално зъбите си, които се трансфораха в негова запазена марка през последните години. Феновете на постоянно усмихнатия футболист чакат да видят новата му усмивка с неспокойствие, написа woman.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР