15 Юни Плащанията на вноски без лихва вече са достъпни

...
15 Юни Плащанията на вноски без лихва вече са достъпни
Коментари Харесай

Райфайзенбанк си партнира с финтех компанията Solvy за безлихвена кредитна карта

15 Юни
Плащанията на вноски без рента към този момент са налични за българските консуматори, с помощта на карта ВНОСКА, която се предлага от Райфайзенбанк. Продуктът е резултат от партньорството сред финансовата институция и финтех компанията Solvy, оповестено в края на януари тази година.

Всяка покупка с карта ВНОСКА се разсрочва автоматизирано на до 12 равни месечни вноски без оскъпяване. С картата може да се пазарят артикули и услуги само на ПОС терминал или онлайн и не може да се теглят пари в брой или да се вършат други преводи.

Управлението на заплащанията и следенето на салдото се реализира през мобилното приложение ВНОСКА, в което потребителите получават още промоционални предложения и лични оферти от търговците, достъп до непрекъснато разрастващата се мрежа от магазини, както и тематично персонализирано наличие съгласно ползите.

С карта ВНОСКА от Райфайзенбанк може да се пазари в необятна мрежа от търговски обекти, която към този момент включва доста от най-популярните марки на българския пазар като Sport Vision, Buzz, Dress4Less, Flair, Колев и Колев, Andrews, Welhome, Za-za, Notino, Answear, Kinderland, Farfetch, Gearbest и други Така потребителите получават опция за комфортна и преференциална покупка на вноски без оскъпяване както на по-големи артикули като черна и бяла техника, по този начин и на облекла, обувки, детски играчки, дребна електроника, артикули за дома.

Картата може да бъде поръчана онлайн от уеб страниците на Райфайзенбанк или Vnoska.bg. Тя може също по този начин да бъде декларирана и в офисите на банката. Кредитният предел се дефинира самостоятелно, тъй че да подсигурява комфортното и безпроблемно потребление на картата в всекидневието.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР