15-годишно момиче бе спасено от медиците в старата столица след

...
15-годишно момиче бе спасено от медиците в старата столица след
Коментари Харесай

КОШМАР: Майка намушка с нож 15-годишната си дъщеря във Велико Търново

15-годишно момиче бе избавено от медиците в остарялата столица след тежка кръвозагуба, вследствие на намушкване с нож от майка си, предава „ Борба “. Драмата се разиграла в събота вечерта, когато двете се скарали в дома им, намиращ се на улица „ Мария Габровска “ в регионалния град. Напрежението ескалирало и майката пробола щерка си в лявото бедро.

Около 19:05 ч. е подаден сигнал на телефон 112 и на адреса отива екип на Спешна помощ Велико Търново. Лекарите установили, че има заплаха за живота на тийнейджърката, създали стегната превръзка на бедрото и незабавно транспортирали младата пациентка в МОБАЛ „ Д-р Стефан Черкезов “.

Поета е от дежурните в Спешно поделение, които след образни проучвания установили, че дълбочината на пробождането е 10 сантиметра. Засегната е мускулна тъкан, само че за благополучие ставата е без провали.

Моментално се заели да я кръвопреливат, тъй като била изгубила над 1 литър кръв. След това се намесили хирурзите, които създали проверка на раната и зашиване. Момичето е настанено в отделението по хирургия и се възвръща от нанесената контузия и оперативната операция.

По случая работят и от полицията във Велико Търново, които директно след случая създали опит да открият бащата на тийнейджърката, само че не могли да го издирят. По непотвърдена информация майката е с психологично заболяване.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР