14-годишният Георги С., който бе задържан за изнасилване в Германия,

...
14-годишният Георги С., който бе задържан за изнасилване в Германия,
Коментари Харесай

14-годишният Георги с три изнасилвания в Гелмания

14-годишният Георги С., който бе арестуван за обезчестяване в Германия, и преди се е гаврил полово с жертвата си, написа през днешния ден Bild, представен от „ 24 часа “. Изданието показва, че той е причинител на три хипотетични полови похищения в Германия. Груповото обезчестяване в Мюлхайм на Рур (в област Северен Рейн-Вестфалия), при което две 12-годишни момчета и трима юноши на по 14 година грубо малтретираха и изнасилиха 18-годишно момиче в гора, потресе Германия.

Българинът Георги С. беше основният обвинен в закононарушението и бе арестуван. Във вторник беше изправен в съда, с цел да се удължи задържането му от окръжния съд в Мюлхайм на Рур. Младежът към този момент е упрекнат и в това, че е изнасилил жертвата по време на зверството на 5 юли 2019 година и на неуточнена, предхождаща закононарушението дата през лятото на 2019 година, заяви на правосъдното съвещание Мари Фалбуш от прокуратурата в Дуисбург.

Заподозреният Георги е от българско семейство, пристигнало в Германия през 2017 година Журналисти към този момент са тръгнали по неговите следи в Мюлхайм на Рур, с цел да разплетат случая. Според съседка на фамилията на Георги татко му е нападателен. Георги остава в ареста.

В допълнение към двете хипотетични изнасилвания той е упрекнат и в трети случай на полово принуждение. Твърди се, че преди 11 месеца – тогава е бил още 13-годишен, е изнасилил ученичката Джанин (името е заменено от изданието, с цел да резервира самоличността на 14-годишната девойка), като изнасилването станало на детска площадка.

Максималното наказване, което немският законът планува за малолетни изнасилвачи, е до 10 години затвор.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР