14-часов театрален маратон очаква най-запалените почитатели на Народния театър! С

...
14-часов театрален маратон очаква най-запалените почитатели на Народния театър! С
Коментари Харесай

Ядете, пазарувате и гледате 14 часа в Народния театър със специален пропуск

14-часов сценичен маратон чака най-запалените фенове на Народния спектакъл! С NT pass на 19 ноември всеки фен ще има достъп до всички 7 представления от програмата за този ден, ще може да се срещне обичани артисти, писатели и режисьори, както и да се потопи в атмосферата на пространствата зад Голяма сцена, където в действителност се случва същинската магия на театъра.За пръв път в историята на събитието „ Нощ на театрите “ Народният спектакъл предлага целодневна стратегия от 10:00 до 23:59 часа, която включва спектакли на всяка една от сцените, в това число и двете нови театрални пространства, които съществуват от началото на сегашния сезон – Сцена „ Музите “ и Зала „ Север “.



Всички фенове ще могат да си купуват билети за представленията от програмата – „ Неведение “ (11:00 ч.), „ Плач на ангел “ (14:00 и 19:00 ч.), „ Караконджул “ (15:00 ч.), „ Народът на Вазов “ (19:00 ч.), „ Шърли Валънтайн “ (19:30 ч.), „ Фиеста “ (23:00 ч.).

През целия ден посетителите на Народния спектакъл ще могат да любуват на разнообразни действия – да се нахранят в обособения Food corner, да прегледат фотографската галерия на Стефан Н. Щерев и новия музей с сценичен атрибут и костюми, а също и да си вземат книги от Pop-up книжарницата. Благодарение на специфичния NT pass, 100 души имат опция да си вземат билет, който обезпечава извънреден достъп до всички постановки, гореспоменатите спомагателни интензивности, а също и до почитател срещи с артистите Христо Мутафчиев, Юлиан Вергов, Диана Добрева и Александър Секулов. За тях са планувани и специфични културно-oпознавателни разходки в скритите от публиката пространства на Народния спектакъл.

Билетите за представленията са в продажба от началото на месеца, а към този момент е налична и опцията за закупуване на NT pass,

­
­

­ ­
­
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР