1380 килограмапластмасови капачки и 400 килограма. алуминиеви кенчета са събрани

...
1380 килограмапластмасови капачки и 400 килограма. алуминиеви кенчета са събрани
Коментари Харесай

Над  тон капачки събраха в Сливен в кампанията „Капачки за бъдеще

1380 килограмапластмасови капачки и 400 кг. алуминиеви кенчета са събрани в акция „ Капачки за бъдеще ", която се организира в Сливен.
Кампанията е за закупуване на трета детска кола за спешна помощ. Десетки поданици на Сливен предадоха събраните от тях капачки и алуминиеви кенчета.

" Доброто е нужно да се множи. Всеки, който има опция би трябвало да помогне на по-слабия и мисля, че човек със сърце не може да живее щастливо и да гледа по какъв начин хората към него се борят за оцеляване. Никое благосъстояние не е по скъпо от положителното.Надявам се да сме очевидци още добрини за по- заслужено бъдеще ",сподели Божидар Йорданов, районен координатор на акцията

Инициативата “Капачки за бъдеще “ навършва 5 години от своето основаване. Общо 11 акции са били осъществени за този интервал, посредством, на които сега са закупени две детски неонатологични коли за спешна помощ, сменени са най-старите кувьозите в лечебните заведения в цяла България, обезпечени са още десетки медицински апарати за детски, родилни и неонатални отделения на 36 лечебни заведения в 36 града!
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР