13 Май Следващата седмица изцяло онлайн ще се проведе кариерното

...
13 Май Следващата седмица изцяло онлайн ще се проведе кариерното
Коментари Харесай

Career Show Tech 2021 стартира следващата седмица

13 Май
Следващата седмица напълно онлайн ще се организира кариерното събитие за ИТ експерти - Career Show Tech 2021. На 19 и 20 май водещи работодатели ще провеждат персонални видео срещи с участниците, а специалисти от компании като Гугъл, Microsoft и Financial Times ще дадат потребни насоки и препоръки на всички, които желаят да се развиват в областта на високите технологии.

" Career Show Tech e изцяло нов формат за България. Участниците имат опция да преглеждат фирмени профили и да си насрочват видео срещи с тези, които им харесват. Паралелно ще върви и онлайн стратегия с лектори от международни тех компании като Гугъл, Financial Times, Product Hunt, Amadeus. Мисля, че уцелихме точния миг за подобен вид формат, поради обстоятелството, че светът за една година мина онлайн в доста сфери. Забелязваме, че от ден на ден хора отвън София имат предпочитание да се включат. Много сме щастливи, че можем да дадем късмет на повече хора, отвън огромните градове, да доближат нови професионални върхове ", споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Акценти на събитието са кариерното и личностно развиване. На 19 и 20 май участниците в Career Show Tech, които са в търсене на нови професионални провокации, имат опцията да се срещнат с водещите работодатели в ИТ бранша. Платформата, в която се организира събитието, разрешава на участниците авансово да зададат всички значими за тях критерии и по този метод оптимално бързо и дейно да се свържат единствено с работодателите, които дават отговор на тяхното търсене. Достъпът до календара за опазване на видео срещи е отворен авансово, предоставяйки на участниците комфорта да възнамеряват времето си дейно и да провеждат деня си по допустимо най-удобния за тях метод.

Срещите с работодатели и в двата дни на осъществяване на Career Show Tech са съпроводени от целодневна стратегия от полемики и уъркшопи за високи технологии, сполучлива кариера в ИТ бранша и благополучен живот. Програмата на събитието покрива необятен диапазон от тематики за експерти с друга специализация. Доказани специалисти от компании-лидери в света на високите технологии ще извърнат внимание на настоящи въпроси от света на софтуерното инженерство, гейм промишлеността, изкуствения разсъдък, системите с отворен код. От своя страна, водещи психолози, треньори и ментори ще припомнят за определящата роля на менталното и физическо здраве в условия на натоварен стрес с потребни препоръки за намиране на здравословния баланс сред професионалния и персоналния живот.

Участието в събитието е гратис след наложителна.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР