13 Май Приложенията DSK Smart и DSK mToken вече са

...
13 Май Приложенията DSK Smart и DSK mToken вече са
Коментари Харесай

Приложенията DSK Smart и DSK mToken – вече и в Huawei AppGallery

13 Май
Приложенията DSK Smart и DSK mToken към този момент са налични в Huawei AppGallery и цялостната им функционалност е налична за всички притежатели на Huawei устройства, оповестиха от Huawei и Банка ДСК. Допълва се, че противоположната връзка от почитателите на марката през 2020 година сподели, че банковите и финансовите приложения са топ приоритет на българските консуматори.

Всички клиенти на Банка ДСК със смарт телефони Huawei могат да си конфигурират новите версии на мобилното банкиране DSK Smart и на софтуерния токън за потвърждаване на преводи към трети лица - DSK mToken. С актуализирания DSK Smart те ще могат да употребяват и най-новата услуга на банката за превод по мобилен номер, а новата версия на DSK mToken към този момент поддържа пуш известия за потвърждаване на подредени преводи през DSK Smart или през ДСК Директ - електронното банкиране на Банка ДСК.

Броят на дейните консуматори на DSK Smart се е нараснал с 91% спрямо година по-рано, а преводите през приложението дс нарастнали със 114 на 100, оповестява Банка ДСК.

" През последните месеци се фокусираме върху предлагането на съвременни цифрови услуги, комфортни и в същото време с високо равнище на сигурност. Уверявам клиентите на Банка ДСК, че тези нововъведения са единствено началото. ", показа господин Дамян Медаров, шеф ръководство " Електронни продажби и развиване " в Банка ДСК.

" Huawei е водеща компания в региона на нововъведенията и задачата й постоянно е била да направи модерните цифрови технологии налични за всички. Развитието на личния ни магазин за приложения е измежду топ целите ни, както на световно равнище, по този начин и на българския пазар. Постигнахме доста и продължаваме да работим за цялостното консолидиране на обичаните приложения на нашите консуматори и с голяма наслада приветстваме DSK Smart и DSK mToken в Huawei AppGallery ", разяснява Невена Петрова, Мениджър бизнес развиване на Huawei Mobile Services за България и Северна Македония.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР