12 одеяла, аптечка с всичко необходими и други помощни средства

...
12 одеяла, аптечка с всичко необходими и други помощни средства
Коментари Харесай

Радев монтира аптечка в заслон навръх Пирин

12 одеяла, аптечка с всичко нужни и други помощни средства доставиха планински водачи и президентът Румен Радев на заслона "Кончето " в Пирин. Освен това ремонтираха разрушената от вандали маса пред заслона, съобщи бТВ.

"Труд " оповестява, че с прехода Румен Радев е извършил стихотворец ангажимент пред Асоциацията на професионалните планински водачи, която беше отличена на националния конкурс „ Доброволческа самодейност за 2018 година “. По време на церемонията президентът заречен самичък да се увери по какъв начин е възобновен заслонът “Кончето “, тъй като той е значим за сигурността на туристите.

Асоциацията направи благотворителна акция, която набра средствата за възобновяване, а след извървян дълъг път, до момента в който оправи документите на заслона.

Над 600 души бяха доброволците, които качиха на тил материалите за заслона, а най-тежките бяха докарани до върха с хеликоптер. Уникалната самодейност получи премията от състезанието „ Доброволческа самодейност за 2018 година “, връчена на Асоциацията на планинските водачи персонално от президента Радев.

Държавният глава разяснява и 13-те претенденти с интерес към АЕЦ „ Белене”, от които седем желаят да бъдат стратегически вложители.

Добре е това, че има толкоз засилен инвеститорски интерес, сподели Румен Радев, само че акцентира, че не смее да прави, каквито и да е прогнози.

Сред седемте претенденти да бъдат стратегически вложители в АЕЦ „ Белене” има съветски, китайски, корейски и немски компании.

Строителството на централата стартира още по комунистическо време - през 1987 година

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР