12 Май Представителите на Samsung и Lenovo няма да присъстват

...
12 Май Представителите на Samsung и Lenovo няма да присъстват
Коментари Харесай

Още компании се отказаха от физическото присъствие на Световния мобилен конгрес в Барселона

12 Май
Представителите на Samsung и Lenovo няма да участват физически на Световния мобилен конгрес в Барселона тази година, написа The Verge.

От Samsung означават, че са взели решение да не участват персонално на ревюто, а вместо това ще вземат участие отдалечено, с цел да слагат като приоритет здравето и сигурността на своите клиенти и чиновници. Говорителят на Lenovo от своя страна също съобщи, че компанията ще участва виртуално вместо онлайн и към този момент е уведомила GSM Association, която провежда събитието, за своите проекти.

Нито една от фирмите обаче към момента не е прецизирала какво ще съставлява отдалеченото й наличие на конгреса.

Все отново се чака ревюто да се организира онлайн през юни макар продължаващата пандемия от COVID-19 и компликациите с достъпността до ваксини. През 2020 от GSMA бяха срещу отлагането на събитието, само че в последна сметка то беше анулирано, откакто няколко огромни компании се отхвърлиха.

Тази година към този момент стана ясно, че от Гугъл няма да участват, в допълнение към последните вести от Samsung и Lenovo. Други огромни компании, които също оповестиха желанието си да не вземат участие онлайн на конференцията, включват Nokia, Ericsson, Sony и Oracle.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР