12-годишният Александър от Перник е отвлечен. Това каза пред Нова

...
12-годишният Александър от Перник е отвлечен. Това каза пред Нова
Коментари Харесай

Истина? Посочиха единствената версия за Сашко

12-годишният Александър от Перник е похитен. Това сподели пред Нова нюз Красимир Занев, някогашен шеф на отдел „ Издирване “ в Областна дирекция “ на Министерство на вътрешните работи в София.

По думите му, акцията не е дала резултат до този миг, Александър не може да оцелее толкоз време на открито, без храна и вода. Това демонстрира, че в тази ситуация изрично става дума за похищение.
-->
„ Трябва да се видят аргументите за отвличането. Имаме доста случаи на деца, изведени отвън граница по незаконни канали.

Детето е попаднало или на педофил или на други хора. За мен то е заключено в къща или в апартамент. Навън не може да оцелее толкоз време “, съобщи той.

„ Ще забележим каква роля ще изиграе оповестената от бащата премия за Александър “, добави Занев.

„ Необходимо е да се проследят връзките сред бащата и майката. За мен е мистерия отношението на майката “, сподели той.

Занев посочи, че е чудноват обстоятелството, че майката не идва от чужбина и сложи въпроса дали могат да се търсят някаква причинно – следствени връзка за държанието ѝ. Той установи, че бащата също има необичайно отношение. Възможно е това да се дължи на потрес, съгласно него.

Издирването ще продължи досега, в който Александър бъде открит.

Не съм открил съществени пропуски на оперативно-издирвателната работа, сподели той. По негови думи чиновниците на Министерство на вътрешните работи са добре готови, Прокуратурата интензивно се включва в дейностите.

Занев е на мнение, че Александър ще бъде открит и изрази вяра случая завърши в най-хубавия си вид.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР