12 години затвор грозят Арда ТуранБившият турски национал Арда Туран

...
12 години затвор грозят Арда ТуранБившият турски национал Арда Туран
Коментари Харесай

12 години затвор грозят Арда Туран

12 години затвор грозят Арда Туран
Бившият турски национал Арда Туран е под угрозата на 12 години затвор, откакто атакува артист в нощен бар в Истанбул, оповестиха от прокуратурата в страната през днешния ден. Срещу Туран, който към момента е благосъстоятелност на испанския гранд Барселона, само че сега играе чартърен в Истанбул Башакшехир, е повдигнато обвиняване за полов тормоз, нелегално владеене на оръжия и нанасяне на телесна щета.

Инцидентът се е случил в средата на предходната седмица, като 31-годишният халф е нападнал известния поп реализатор Беркай Шахин, който е бил в заведението със брачната половинка си. След случката тя е разказала, че Туран първо е обиждал брачна половинка ѝ, преди да влезе във физическа разпра.

Арда Туран е най-известният турски футболист в последните 10 години, като след сполучлив престои в Атлетико Мадрид, през 2015-та година той бе трансфериран в Барселона 34 милиона евро. Полузащитникът означи 15 гола в 55 мача за каталунците, като завоюва общо шест трофея с отбора. В началото на тази година той бе даден чартърен на Башакшехир. Туран има 100 мача за националния тим на Турция, в които е отбелязал 17 гола. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР