11 най-добри секс пози за жени, когато искате да поемете

...
11 най-добри секс пози за жени, когато искате да поемете
Коментари Харесай

11 най-добри секс пози за жени, когато искате да поемете контрола

11 най-хубави секс пози за дами, когато желаете да поемете контрола, оферират сексолози. Понякога желаете да вършиме секс прави. Друг път желаете да се излегнете и да оставите колегата да направи магията си. В избрани случаи жадувате за извратена позиция или такава, която разрешава на колегата ви да влезе в действителност (наистина) надълбоко. След това има моменти, в които просто желаете да имате цялостен надзор в леглото. Така че, вижте 11 най-хубави секс пози за дами, когато желаете да поемете контрола.

 infomax-logo-50-15-HW

„ Така се наслаждавате и на доста еластичност, до момента в който сте от горната страна “, споделя доктор Джес О’Райли, сексолог, създател на The New Sex Bible. –  Можете да си играете с тези мечти, до момента в който тялото ви е в цялостен аспект и също да се насладите на многото преимущества на зрителния контакт с колегата си. Можете също по този начин да употребявате зрителния контакт, с цел да подобрите интимността, да изразите предпочитание и наслаждение, или да експериментирате с доминиране и послушание на мъжа “, добавя тя.

 най-хубави секс пози за дами най-хубави секс пози за дами

„ Накратко, изкачването на върха може да бъде вдъхновяващо, занимателно и интензивно. Аз имам вяра, че постоянно можем да увеличим залога за удоволствието “, споделя Дона Ориово, сертифициран секс терапевт.

Има разнообразни позиции на дамата от горната страна, с които да деянията творчество, до момента в който яздите пениса на колегата си и доста от тях разрешават спомагателна стимулация, като игра със зърната на гърдите със свободните ви ръце или включване на вибратор.

Не сте сигурни от кое място да започнете? Прочетете за утвърдени от специалисти препоръки за по-добро преживяване, когато сте от горната страна. На първо място, доста от позициите, когато дамата е от горната страна, могат да се поддадат на по-директна стимулация на клитора, а той има към 8000 нервни окончания. Освен това, качването на върха ви оказва помощ да контролирате дълбочината и скоростта на навлизане.

 най-хубави секс пози за дами най-хубави секс пози за дами

„ Можете да контролирате придвижването и удоволствието си “, споделя доктор Шонтрес А. Паркс, лицензиран сватбен и фамилен терапевт. – Може да е занимателно да експериментирате с това да сте от горната страна, даже и да е напълно ново за вас, защото контролирате придвижванията, ритъма, натиска, дълбочината, ъглите и скоростта на проникването на пениса. Ще гледате и лицето на любовника си и може да се насладите на реакциите му. “

Има три съществени казуса, които могат да допринесат за това дамите да се усещат неловко от горната страна, споделя Паркс. „ Единият е самочувствието “, споделя тя. – На всичкото от горната страна, вашият сътрудник има много безконтролен аспект към тялото ви и за дами, които страдат от проблеми с облика на тялото или не се усещат уверени, това може да ги накара да се почувстват неловко. “

 най-хубави секс пози за дами най-хубави секс пози за дами

Другата пречка е неналичието на опит. „ Жените не всеки път знаят какво да вършат, когато са от горната страна или по какъв начин да се движат, с цел да основат прелестно преживяване за себе си и/или за колегата си “, споделя Паркс.

Освен това, дамата може да не се физически комфортно във всички пози, когато е от горната страна. За да извършите преживяването си по-удобно физически, поставете спомагателни възглавници под коленете си или се наведете напред, с цел да се подпрете, като употребявате таблата на леглото, стола или фотьойла, в случай че ги употребявате. Можете също по този начин да измененията ъглите на навлизане, с цел да намалите натиска върху шийката на матката, като да вземем за пример да се наведете напред или да се обърнете към краката на колегата си. Дори смяната на местоположението, като пренасяне на диван, където има повече непоклатимост и неща, за които да се хванете, може да помогне.

 най-хубави секс пози за дами най-хубави секс пози за дами

Ето няколко съвета и трикове, когато дамата е от горната страна: Съобщете желанието си да сте в тази позиция. Бъдете „ директни и игриви “ тук, може да шепнете изречения, като: „ Искам да те яхвам в този момент “, „ Нека да яхвам това [попълнете празното място] “ или „ Моля, разреши ми да се кача от горната страна “, показват предпочитание и са директни изрази. Що се отнася до действителното влизане в позиция, О’Райли споделя, че „ няма верен метод “, само че има няколко неща, които можете да извършите, с цел да го извършите по-секси. „ Може да държите ръцете на колегата си над главата му, до момента в който го възкачвате, или да го преобърнете и да се „ качите на борда “, споделя тя.

Ако обичате да употребявате играчки, можете да извършите място в любовната игра за вибратор, с цел да стимулирате още повече клитора си. Всички тези играчки работят отлично по време на партньорски секс.

Когато става въпрос за силата на придвижването, в действителност зависи от вас. Можете да поставите ръцете си върху гърдите на колегата си (или коленете, в случай че сте обърнати с лице към него) за непоклатимост. В последна сметка, споделя О’Райли, най-добре е да вършиме това, което ви харесва. „ Не подражавайте на това, което виждате в порното да вземем за пример, движете тялото си по метод, който основава наслаждение за вас. Вместо да се фокусирате върху това по какъв начин изглеждате, настройте се на това по какъв начин се чувствате “, споделя тя.

 най-хубави секс пози за дами най-хубави секс пози за дами

Друг трик е да употребявате лубрикант. Вагината може да се намокри сама, което е отлично. Но това не значи, че би трябвало да избягвате лубриканта. Той може да направи проникването (във всяка позиция) по-удобно.

Искате да се чувствате уверени, когато сте от горната страна, тъй че, в случай че една позиция не ви харесва, сменете я. Експертите предлагат да се наведете близо и да бъдете гърди до гърди с колегата си. Оттам движете бедрата си, до момента в който сътрудникът ви употребява ръцете си, с цел да добави повече чувство, като ги движи нагоре и надолу по гърба ви. И в случай че имате потребност от още идеи… е, продължете да четете.

Най-добрите секс позиции за дами, когато желаят да поемат контрола:

Седяща количка

Направете тази по-нестандартна поза, като в същото време давате на колегата си хубава панорама към вашето дупе. Можете да се движите напред и обратно, от една страна до друга, което ви дава друга гама от чувства. Можете също по този начин да контролирате темпото и дълбочината на навлизане на пениса.

Как да го извършите: Накарайте колегата си да седне на ръба на леглото или стола. След това седнете в скута му и опрете ръцете си на пода. Протегнете краката си зад кръста му и се наслаждавайте.

Изящен жител

Тази позиция може да сътвори в допълнение търкане и стягане на вашите срамни устни и клитор, което е идеално за разтърсващ оргазъм. Паркс показва, че тук няма да имате толкоз доста надзор, като се има поради, че вашият сътрудник ще държи тялото ви, само че „ и двамата сътрудници могат да се движат в тандем и да си прекарват ужасно “.

Как да го извършите: Партньорът ви стои изправен, като ви държи във въздуха и обвиете краката си към тялото му. Той ви държи в ръцете си, до момента в който се движите.

Мързелив мъж

Вие имате цялостен надзор с тази позиция. „ Това е добър метод да експериментирате оттатък главната позиция на жена от горната страна “, споделя Паркс. Вашият сътрудник също по този начин ще „ получи страхотна панорама на вашите гърди и лице.

Как да го извършите: Накарайте колегата си да седне на леглото, с опора на гърба с възглавници и изпънати крайници. Краката му са по-широко отворени, а вие седнете в скута му. След това свийте коленете си, с цел да се спуснете по-близо до пениса му, като употребявате едната си ръка, с цел да го насочите към входа на влагалището си.

Увит лотос

Ще се опознаете от близко в тази извънредно интимна позиция. Това е съвсем като удължена прегръдка, има хибрид на прочувствена и физическа фамилиарност. Можете също по този начин да контролирате действието, като употребявате колегата си за лост, с цел да се движите нагоре и надолу или се навеждате обратно.

Как да го извършите: Накарайте колегата си да седне със сгънати в коленете крайници и се качете в скута му, с лице към него. Увийте краката си към гърба му. След това накарайте колегата си да влезе във вас и да се притисне към вас.

 

Еротично сядане

От тази позиция вие изцяло контролирате ъгъла и дълбочината на навлизане на пениса. Не единствено това, само че и ръцете ви са 100% свободни да вършат каквото си изискат – без значение дали демонстрират обич към клитора ви или се забавляват с ерогенните зони на колегата ви. Свийте и избутайте бедрата напред, с цел да има достъп пениса до G-точката ви и по едно и също време с това да допира клитора.

Как да го извършите: Вашият сътрудник сяда на стол или на ръба на леглото; застанали сте с лице към него, седнали в скута му, със сгънати в коленете крайници.

Каубойка

Тази класическа позиция на жена от горната страна ви дава цялостен надзор и можете да опитате да добавите малко пикантност, като включите вибратор за двойки или като си поиграете с това какъв брой необятно ще разтворите краката си. Ако желаете да повишите равнището на действието, пробвайте да държите ръцете на колегата си над главата му или да го вържете. Можете даже да експериментирате със завързани очи и игра със зърната на гърдите.

Как да го извършите: Мъжът лежи с изпънати крайници, а вие сядате от горната страна му, със сгънати в коленете крайници. Можете да облекчите част от тежестта си от таза ви, като се облегнете обратно и се подпрете на бедрата му.

Обратна каубойка

Това е страхотна разновидност на класическата поза. Отново ви разрешава да контролирате темпото и ъгъла на тласъците, и предизвиква по-дълбоко навлизане на пениса. Нещо повече, неговите бедра ще основат съвършената повърхнина, в която да търкате клитора си по време на секс.

Как да го извършите: Вашият сътрудник лежи по гръб; вие сядате от горната страна му, с тил към лицето му.

Паякът

От тази седнала позиция можете да наблюдавате цялото секси деяние. Освен това можете да опитате да извършите крачка напред, като поставите краката на колегата си на раменете ви, което ще ви улесни да изтласквате и движите бедрата си в кръгове.

Как да го извършите: Седнете на леглото с крайници един към различен, ръцете са обратно, с цел да се подпрете на тях. Сега се приближете, тъй че гениталиите ви да се допират. Вашите бедра ще бъдат сред неговите разтворени крайници, вашите колене са свити, а стъпалата отвън бедрата му и стъпили на леглото. Вие сте полулегнали обратно, а той се движи напред-назад с пениса си.

Вълшебната планина

Тази поза е сходна на предходната. Тук преимуществото е, че вие решавате какъв брой да търкате клитора си в таза на колегата си. Освен това, защото сте един против различен, тази позиция ви оказва помощ да се почувствате в действителност свързани освен физически, само че и прочувствено.

Как да го извършите: Вашият сътрудник седи, със свити крайници, облегнат обратно на ръцете и предмишниците си. Правите същото и по-късно се приближавате към него, до момента в който не осъществите контакт с гениталиите си.

 

Председателят

Тази полова позиция е чудесна за стимулиране на G-точката. Освен това ръцете ви са свободни за малко секси поглаждане по клитора ви.

Как да го извършите: Партньорът ви сяда на ръба на леглото, а вие седнете в него, само че с тил към лицето му. Краката и на двамата са стъпили на пода, а удоволствието е още по-голямо за вас, защото той може да ви целува по врата и раменете.

Е, това са 11 най-хубави секс пози за дами, когато желаете да поемете контрола в леглото, които сексолози поучават да практикувате. С тях удоволствието в леглото и за двамата ще бъде огромно.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР