11-годишният Стенли, който беше ударен от мълния в Русе и

...
11-годишният Стенли, който беше ударен от мълния в Русе и
Коментари Харесай

Тази новина трогна цяла България! Удареното от мълния дете Стенли се върна на терена

11-годишният Стенли, който беше ударен от гръмотевица в Русе и признат в тежко положение в болница, се завърна на футболния терен!
Кошмарният случай се случи на 30 август т.г. на стадион „ Дунав “ в крайречния град. Тогава гръмотевична стихия порази терена и за жалост, 11-годишният Венци умря. Връстникът му Стенли съумя да се възвърне, откакто лекарите в русенска болница поставиха героичен грижи за малчугана.
„ Предвожданият от старши треньора Динко Дерменджиев тим на „ Дунав “, формиран от деца, родени 2012 година, възобнови своите тренировки. За да бъде тази крачка една концепция по-лесна и като знак, че целият клуб е зад тях във всичко, дребните „ дракони “ бяха изведени на терена от своите батковци от мъжкия тим на „ Дунав “. На тренировката участва и другото потърпевшо при случая дете – Стенли, което бе изписано и към този момент се възвръща в домашни условия “, показаха от русенския клуб, който поставя оптимални старания малчуганите да се възстановят след шока от нещастието.
Детето беше изписано от болничното заведение изцяло контактно, без трайни увреждания и с вяра още веднъж да стартира да играе футбол, предава България през днешния ден.
„ Със сигурност се изисква голяма храброст да продължиш напред след случилото се и момчетата от набор 2012 са ентусиазъм за целия клуб и общност както на терена, по този начин и отвън него. Докато има и един дунавец, клубът ще живее и с мисълта за своя загубен ангел “, приключиха прочувствено от отбора на „ Дунав “.
Желаем на Стенли да е здрав и доста триумфи на терена!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР