11-годишният Лоран Симонс от белгийския крайбрежен град Остенде завърши своята

...
11-годишният Лоран Симонс от белгийския крайбрежен град Остенде завърши своята
Коментари Харесай

Вундеркинд завърши университет на 11-годишна възраст

 11-годишният Лоран Симонс от белгийския крайбрежен град Остенде приключи своята бакалавърска степен по физика от университета в Антверпен, предадоха локални медии.

Лоран съумява да се снабди с тапия единствено за една година по стратегия, която нормално лишава три, а достижението му го прави вторият най-млад дипломант в света.

" Всъщност не ме интересува дали съм най-младият, за мен всичко е обвързвано с приемането на познания “, споделя детето-чудо пред нидерландския вестник " Телеграф “.

" Искам да мога да заменя колкото се може повече елементи от човешкото тяло с механични и към този момент съм начертал пътя, по който да стигна до там. Изучаването на физиката беше първото парче от пъзела, а моята последна цел е безсмъртието “, прибавя то.

Лоран приключва междинното си обучение единствено за година и половина, когато е единствено на осемгодишна възраст, а предходната година стартира да се интересува от класическа механика и квантова физика и бързо се вманиачава да знае всичко, което може за тях.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР