11 години държавата е оставена без посока, без идея, без

...
11 години държавата е оставена без посока, без идея, без
Коментари Харесай

ДПС отговаря на джипката с числа

11 години страната е оставена без посока, без концепция, без визия за развиване,  без цел, за това споделям, че ГЕРБ обитават в ръководството, тъй като с цел да управляваш би трябвало да водиш на някъде, да имаш цел.  Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на предизборна среща в Омуртаг, където показа листата на Движение за права и свободи. Лидерът на Движение за права и свободи бе безапелационен: „ Виждаме в страната развиване няма. Има едни хора чиято цел е да стигнат до властта и там да обитават. Формата на ръководство е безразборното харчене на държавни пари за персонално его. А политическата рецесия е резултат от войната сред институциите и тоталното обезличаване на държавните органи един по един и като система. ”

Зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев направи едно съпоставяне сред ръководството, което взе участие Движение за права и свободи в интервала 2001-2009г и ръководството на ГЕРБ в интервала 2009-2020г. „ Брутният вътрешен продукт по време на нашето ръководство е увеличено с 160% от 28 на 73 милиарда лв.. А при ГЕРБ 60% от 73 на 117 милиарда лв.. Нетният държавен дълг по време на ръководството на Движение за права и свободи е намалял с съвсем 15 милиарда лв. от 17.280 милиарда на 2.324 млд. А при ГЕРБ се е нараснал от 2.324 до съвсем 22 милиарда лв.. Или равносметката е, че до момента в който при Движение за права и свободи страната си връща задълженията, при ГЕРБ ги усилва, като в случай че към върнатите при ръководството на Движение за права и свободи 15 милиарда прибавим нараствания дълг при ръководството на ГЕРБ 22 милиарда лв. се получава обща разлика от 37 милиарда лв. в интерес на годините, които Движение за права и свободи ръководи “ сподели Цонев.

„ Понеже от джипката непрестанно се сипят цифри, ние на тази акция ще си служим с публични цифри. Очаквайте в последващи дни нови същински данни. “, даде обещание Цонев

На предизборната среща участва лидерът на листата в Ловеч е Джейхан Ибрямов - депутата в 43-тото и 44-то Народно събрание. Втора в листата е  Имрен Мехмедова народен представител в 44-тото Народно събрание, Сунай Кемалов Хасанов, Теодора Владимирова Маринова, Мирджан Салимова Алиева Мариян Венциславов Бодев, Владислава Пламенова Петрова, Юнал Бехчетов Османов. Присъстваха още евродепутатът Атидже Алиев-Вели и регионалният ръководител на Движение за права и свободи Търговище Хамди Илиязов.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР