Шокиращи кадри от камерата на магазин в американския щат Вашингтон

...
Шокиращи кадри от камерата на магазин в американския щат Вашингтон
Коментари Харесай

Пример за безчовечност! Чернокожи тийнейджъри направиха нещо много грозно, след като болен мъж припадна пред очите им

Шокиращи кадри от камерата на магазин в американския щат Вашингтон бяха разпространени в интернет. Полицията издирва трима мъже, възмутили всички с грозната си постъпка, съобщава Ей Би Си 7.

„ Направо ми отнесе главата. Сърцата ни са разбити. Не можем да повярваме, че това се е случило “, заяви по повод случката от преди няколко дни управителката на магазина Анжела Шарапова.

В късния следобед в събота трима чернокожи тийнейджъри влезли в магазина на бензиностанция в град Оубърн и започнали да правят бели. Единият от тях грабнал салам пеперони и започнал да го яде, след това взел друг и го подал на единия от приятелите си. Възмутеният продавач започнал да се разправя с тях и да настоява да си платят.

Наглите тийнейджъри му дали само един долар, с което го ядосали още повече. В един момент продавачът се обръща и колабира на пода. Причината очевидно била някакъв здравословен проблем.

Това, което шокира всички, е реакцията на тримата тийнейджъри. Вместо да се обадят за помощ, те си тръгват, като единият си прибира банкнотата от един долар. Секунди по-късно двама от тях се върнали, очевидно осъзнали отворилата им се възможност.

Те прескочили тялото на припадналия мъж и започнали да грабят магазина. Задигнали цигари и други стоки. А единият се метнал зад касата и я опразнил. „ Влезли и излезли три пъти. През цялото време той бил на пода в агония “, обясни Шарапова.

Едва три минути след като крадците си тръгнали, влязъл друг клиент, който открил продавача на пода и повикал помощ. Откаран бил в болница. Още е жив, но е на животоподдържащи системи.


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР