Хиляди китайци надвиха страха от новия коронавирус и отидоха през

...
Хиляди китайци надвиха страха от новия коронавирус и отидоха през
Коментари Харесай

Хиляди се веселиха на технопарти в Ухан

Хиляди китайци надвиха страха от новия коронавирус и отидоха през уикенда на мега технопарти във воден парк в Ухан, първия епицентър на пандемията, съобщи БТА.

Китай вече е овладял заплахата от COVID-19 и от няколко дена се регистрират едва няколко десетки случая. Вирусът там се появи в края на миналата година.

Ухан, който беше изолиран 76 дена от януари до април заради коронавируса, също постепенно се връща към нормалния живот.

През уикенда водният парк " Мая бийч " се препълни с хора, които танцуваха един до друг под звука на електронна музика, без каквито и да било маски. Разпространените снимки предизвикаха злостни коментари в социалните мрежи.

" Така се предизвиква втора или трета вълна на епидемията " - написа един човек в Туитър.

Много китайци продължават да се въздържат от пътувания и носят маски на обществени места. Властите на гр. Ухан обаче се опитват да съживят икономическия живот, който пострада тежко от епидемията.

В провинция Хубей, на която е столица Ухан, няма нови случаи от май. 400 туристически забележителности там предлагат безплатни билети за посещение.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11529  Ето какъв брой лв. са постъпили в дарителската сметка на Министерство на здравеопазването за битка с COVID-19 Ето какъв брой лв. са постъпили в дарителската сметка на Министерство на здравеопазването за битка с COVID-19  Испания ускори ограничаващите ограничения, с цел да попречи на разпространяването на COVID-19 Испания ускори ограничаващите ограничения, с цел да попречи на разпространяването на COVID-19  Чехия връща наложителното носене на маски на доста места от 1 септември Чехия връща наложителното носене на маски на доста места от 1 септември
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР