Търсите къде през 2019 година да отпътувате за екскурзия до

...
Търсите къде през 2019 година да отпътувате за екскурзия до
Коментари Харесай

София лъсна в класация на „Сън“ за красиви европейски градове, където няма...

Търсите къде през 2019 година да отпътувате за екскурзия до някой от големите европейски градове? С градове от световна класа в България, Турция и Чехия можете да излезете извън еврозоната и да похарчите малко пари през новата година.

Такава класация с предложения за пътуване през 2019 година е съставил британският „ Сън “ специално за читателите си, които съвсем скоро ще се окажат извън Европейски съюз. Статията е озаглавена: „ Евтини градски почивки за 2019 година, където паундът е още силен – от Прага до Букурещ “. „ Открийте къде да получите повече за парите си през новата година – разкриваме ви нашите топ 7 градове за посещение “, гласи подзаглавието.

„ За да ви помогнем да изберете следващото си градско бягство, семе избрали 7 от най-добрите европейски градове, в които няма евро, които да посетите през 2019 година “, се посочва в статията, насочена предимно към британските туристи.

Българската столица София се намира на трето място в списъка. С какво тя прави впечатление на англичаните и кой красив европейски град е на първо място - четете на pochivka.blitz.bg!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР