Нова мода ли има сред известните дами у нас? Родните

...
Нова мода ли има сред известните дами у нас? Родните
Коментари Харесай

Новият мъж на Тафкова я засипва с диаманти! Миската с обеци като на Маги от „Ергенът“


Нова мода ли има измежду известните дами у нас? Родните звездите като че ли започнаха да се надпреварват коя ще се похвали с по-скъпи маркови бижута и коя ще се окичи с повече диаманти…
На дневен ред този път е  Мис България Венцислава Тафкова , която се изфука с диамантени обеци съвсем като тези на  Магдалена от „ Ергенът “,  превърнали се в „ ябълките на раздора “.

Луксозните декорации на русокоската в риалитито безусловно избодоха очите на останалите участнички, които не можага да си обяснят по какъв начин една шефка на заведение може да си разреши сходен безценен аксесоар.

Прословутите обеци, марка „ Алтънбаш “, са направени от висококачествени диаманти и костват над 3000 евро. Маги бе разкостена поради първокласните декорации и изобличена, че са й подарени от възрастен неин покровител, с който е имала няколкогодишна връзка.

Същите диамантени хубости забелязахме и на последните сторита на  Венцислава Тафкова . Като модел и инфлуенсър миската надали може да си разреши да задели сходна сума единствено с цел да разкраси ушите си. Вероятно и нейните бижута са първокласен жест от нов настоящ мъж. Висящ остава въпросът кое е новото й гадже, което я засипва с дарове.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР