Тайландските власти разпоредиха да се повдигнат обвинения за извършено престъпление

...
Тайландските власти разпоредиха да се повдигнат обвинения за извършено престъпление
Коментари Харесай

Тайланд ще съди четирима с коронавирус, влезли незаконно от Мианма

Тайландските власти разпоредиха да се повдигнат обвинения за извършено престъпление срещу четирима души, заразени с коронавируса, които са влезли незаконно в страната от Мианма, предаде ДПА.

Четиримата са тайландски граждани и са влезли в страната без разрешение, като са избегнали задължителната 14-дневна карантина.

Властите поискаха от губернаторите на двете северни провинции Чианг Май и Чианг Рай да заведат дело срещу четиримата души, но казаха, че нямат планове за налагане на пълна карантина в тези райони на страната.

В Тайланд има общо 4026 потвърдени случая на зараза с коронавируса от началото на пандемията и 60 смъртни случая, свързани с вируса.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16125  Почина някогашният френски президент Валери Жискар д'Естен Почина някогашният френски президент Валери Жискар д`Естен  СЗО: В околните 3 до 6 месеца в света няма да има задоволително ваксини против COVID-19 СЗО: В околните 3 до 6 месеца в света няма да има задоволително ваксини против COVID-19  Броят на приетите в болница пациенти с ковид в Съединени американски щати надвиши 100 000 души Броят на приетите в болница пациенти с ковид в Съединени американски щати надвиши 100 000 души
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР