Тази неделя бе много необичайна в Скопие, тъй като всички

...
Тази неделя бе много необичайна в Скопие, тъй като всички
Коментари Харесай

Неделята за Скопие: Пуста и със затворени магазини

Тази неделя бе много необичайна в Скопие, тъй като всички улици на града бяха пусти, а супермаркетите затворени след като правителството въведе полицейски час от 4 следобед до 5 сутринта в цялата страна през уикендите, за да спре разпространението на коронавируса, предаде МИА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3210
Полицията патрулира из града, за да налага полицейския час. Неспазването на полицейския час е нарушение и се наказва от закона. Всеки, който наруши разпоредбите, може да бъде задържан и накаран да плати глоба.

Оптимистични данни за COVID-19 в Северна Македония

Работниците на смяна са извадени от забраната за движение след като получат специални разрешения, че работят на дневни или нощни смени.

Днес полицейският час ще започне в 21 часа вечерта и ще продължи до 5 часа сутринта, предаде БТА.

Правителството наложи полицейския час след като постигна това решение на заседание на 25 март като начин за удържане на коронавируса, отбелязва МИА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3210  НА ЖИВО: Представят постановлението за обезщетения на работодателите по схемата 60/40 НА ЖИВО: Представят постановлението за обезщетения на работодателите по схемата 60/40  Бойко Борисов с значим коментар за икономическите ограничения против ковид Бойко Борисов с значим коментар за икономическите ограничения против ковид  Експерти от IT сферата се включват в помощ на страната против ковид Експерти от IT сферата се включват в помощ на страната против ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР