Специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология „Майчин

...
Специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология „Майчин
Коментари Харесай

Нова вълна на подкрепа към „Майчин дом“

Специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология „ Майчин дом “ благодари на всички дарители, които изразиха своята подкрепа към лечебното заведение и екипите, които поемат потока от бременни, родилки и пациенти с неотложни гинекологични и онкогинекологични процедури на първа линия в лечебното заведение.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4686
Ръководството и екипите на болницата изказват своята благодарност към всички компании, организации и физически лица, които предоставиха защитни средства, дезинфектанти, предпазни маски и облекла и финансови средства за закупуване на необходимите консумативи и медицински изделия в подкрепа на борбата с Covid-19.

„ Майчин дом “ получи предпазни средства и подкрепа от Български лекарски съюз и кампанията кампанията " За героите в бяло ", с които ще се обезпечи работата на екипите на болницата, които посрещат неотложните пациенти в болницата.
„ Майчин дом “ получи 100 000 лева дарение от Пощенска банка в подкрепа на борбата с Covid-19

Фондация „ Лъчезар Цоцорков “ също изказа своята подкрепа към най-голямата акушеро-гинекологична болница в страната и предостави маски за многократна употреба, защитни шлемове, гащеризони, бързи тестове за Covid-19 и спирт.

Фирма „ Каралина 89 “ предостави безвъзмездно на болницата предпазни маски FFP3, ръкавици, еднократни предпазни маски, дезинфектант. Своята подкрепа оказаха редица физически лица. Искър Искров и Пола Найденова дариха на болницата 1 000 броя защитни маски за многократна употреба, 200 броя защитни костюми за многократна употреба, както и парична сума в размер на 40 000 лева. Дарението е предназначено за закупуване на предпазни маски, защитни облекла и дезинфектанти за Клиника по неонатология и Родилна клиника. „ Майчин дом “ сърдечно благодари на всеки един от своите дарители. Защитата на екипите и пациентите на болницата е приоритет в работата на лечебното заведение.

В настоящата обстановка на разпространение на Covid-19 за нас е от изключително значение да осигурим работата на медицинския персонал с необходимите предпазни средства, за да гарантираме здравето и сигурността както на нашите пациенти, така и на екипите на болницата и да продължим да предоставяме качествена медицинска услуга, лечение и диагностика в майчиното и женско здраве.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4686  Пациенти с лупус и артрит сигнализират: Имаме право на лекуване Пациенти с лупус и артрит сигнализират: Имаме право на лекуване  Доброволци на БЧК - Плевен раздават хранителни помощи Доброволци на БЧК - Плевен раздават хранителни помощи  Пазарът на Момчилград отваря, откакто беше затворен поради ковид Пазарът на Момчилград отваря, откакто беше затворен поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР