След заплахите за мъст в ромската махала Шекера, полицията започна

...
След заплахите за мъст в ромската махала Шекера, полицията започна
Коментари Харесай

Привикват страховития бандит Татара в районното, жертвата му - страхувам се за семейството си

След заплахите за мъст в ромската махала Шекера, полицията започна незабавна проверка по случая. Проверяват се всички обстоятелства изложени в жалбата на потърпевшия, съобщава TrafficNews.bg, цитирайки ОД на МВР-Пловдив.
Преди дни предсрочно освободеният Ариф Татара, който преди 8 години бе обвинен в опит за убийство, се завърна в родния си квартал. Той вся паника сред жителите на махалата, а жертвата си от преди години започна да заплашва с мъст.
Историята бе разказана от намушкания тогава Смаил Арифов.
„ Спомням си като, че ли бе вчера. Имаш Байрям, празнувахме. Брат ми Хамди празнуваше навън в махалата. Прибирайки се късно вечерта, се засякъл на улицата със съседа Ахмет, по прякор малкият Татар. Разменили са си няколко думи, започнали да спорят и накрая всичко прерастнало в скандал. Намесили са се двамата братя на Ахмед и баща им Ариф. Аз бях в къщи, когато синът ми плачейки дойде и започна да вика „ Тате, тате бият чичо. Всички са въоръжени”. Когато излязох видях петима с брадви и ножове, брат ми кървеше. Аз опитах да му помогна, но в това време Ахмед заби нож в гърба ми. Припаднах и се събудих в болницата”, разказа Смаил Арифов
Интересното обаче е, че не Ахмед влезнал в затвора, а баща му Ариф.
В петък /7 септември/, осем години по-късно Смаил бил причакан от мъж пред дома си. В първия момент той не познал човека, докато последния не проговорил. Това бил Ариф.
„ Дойдох да довърша работата, която не успях да свърша преди осем години”, заявил Татара на Смаил.
Арифов веднага търси помощ в новоизградената приемна в Шекера. Тъй като е нямало никой там, той се отправил към Трето РУП. Там успял да подаде жалба за заплахите.
Същият ден, Смаил получил обаждане и от племенницата на Ариф. Тя го предупредила, че чичо й има оръжие и че „ не е дошъл за добро”.
От МВР съобщиха, че въпросният Ариф има оръжие в къщи. Татара ще бъде повикан в сградата на районното, където с него ще бъде проведена беседа и ще бъде предупреден.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР