Ректорът на Медицинския университет в Плевен, проф. д-р Славчо Томов,

...
Ректорът на Медицинския университет в Плевен, проф. д-р Славчо Томов,
Коментари Харесай

Ректорът на МУ в Плевен ще си постави ваксина срещу COVID-19 в болницата в града

Ректорът на Медицинския университет в Плевен, проф. д-р Славчо Томов, ще си постави ваксина срещу COVID-19 първи в плевенската Университетска болница " Света Марина ", съобщиха от лечебното заведение.

Почетният ректор на университета в Плевен и управител на болницата " Света Марина " - чл.-кор.проф.д-р Григор Горчев, също категорично е взел решение да се имунизира срещу COVID-19. Пред БТА той подчерта, че всеки има свободата сам да решава това.

Ваксините на " Пфайзер " се очаква да пристигнат в тази болница на 28 декември, а броят на записаните да се имунизират лекари и здравни специалисти до момента надхвърля 90, като стартът на имунизационната кампания се подготвя за 29 декември.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17330  Южна Корея записва рекорден скок в инфектираните в границите на денонощие Южна Корея записва рекорден скок в инфектираните в границите на денонощие  Нови случаи на COVID-19 са открити в Дома за остарели хора край Хасково Нови случаи на COVID-19 са открити в Дома за остарели хора край Хасково  COVID-19 лиши живота на 45 българи за последните 24 часа, измежду тях е и 18-годишно момиче COVID-19 лиши живота на 45 българи за последните 24 часа, измежду тях е и 18-годишно момиче
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР