Районна прокуратура-Пловдив е образувала досъдебно производство за документно престъпление във

...
Районна прокуратура-Пловдив е образувала досъдебно производство за документно престъпление във
Коментари Харесай

Прокуратурата подхвана сдружение, опитало се да изкара пари на гърба на болните

Районна прокуратура-Пловдив е образувала досъдебно производство за документно престъпление във връзка със скандала с концерта на сдружение " Всички заедно за една кауза ", който днес се разрази в Общинския съвет на Пловдив. Мащабната измамна схема бе пресечена от председателя Савина Петкова, съобщава " Трафик ".
Представители на сдружението бяха поискали Колодрума безплатно, за да проведат благотворителен концерт, чиито средства ще бъдат дарени на детски лечебни заведения за закупуване на апаратура. След дълги преговори предложението бе внесено от съветника Айри Мурат от Реформаторския блок. В него са били приложени документи, с които фондацията показва подкрепата си от различни институции към тяхната кауза. По време на гласуването на точката Савина Петкова взе думата, за да информира съветниците, че нейната проверка е показала че представените от сдружението документи, са фалшиви.
Сигналът е подаден в сектор „ Икономическа полиция " в ОД на МВР-Пловдив. Междувременно наша проверка установи, че билети за въпросния концерт продължават да се предлагат в системата на Eventim.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР