Първите 50 от 150 непълнолетни мигранти без придружител от унищожения

...
Първите 50 от 150 непълнолетни мигранти без придружител от унищожения
Коментари Харесай

50 непълнолетни мигранти ще бъдат прехвърлени от гръцки бежански лагер в Германия

Първите 50 от 150 непълнолетни мигранти без придружител от унищожения бежански лагер Мория на гръцкия остров Лесбос ще заминат за Германия идната седмица, съобщи днес министерството на вътрешните работи на Германия, цитирано от БTA.

Други 20 деца, които се нуждаят от медицинско лечение, заедно с техните най-близки роднини, също ще заминат с тази група, която се очаква да наброява не повече от 140 души общо.

Те ще пристигнат в Германия в сряда, според настоящите планове. Бежанският лагер на остров Лесбос почти напълно изгоря по-рано този месец и остави няколко хиляди души без подслон.

Около 400 непълнолетни мигранти без придружител бяха отведени в континенталната част на Гърция след пожара, който според властите е бил запален от мигранти, живеещи в лагера.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 129  Анджей Дуда: Мигрантите би трябвало да остават покрай родните си страни Анджей Дуда: Мигрантите би трябвало да остават покрай родните си страни  Руски моряци наказани в Гърция на по 300 години затвор за трафик на мигранти Руски моряци наказани в Гърция на по 300 години затвор за трафик на мигранти  Какво съставлява новият проект на Европейски Съюз за миграцията Какво съставлява новият проект на Европейски Съюз за миграцията
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР