Премиерите на България и Държавата Израел Бойко Борисов и Бенямин

...
Премиерите на България и Държавата Израел Бойко Борисов и Бенямин
Коментари Харесай

Нетаняху: Бойко, с твоето лидерство България стана водеща страна в ЕС

Премиерите на България и Държавата Израел Бойко Борисов и Бенямин Нетаняху дадоха изявление след срещата им в резиденцията " Евксиноград ". Нетаняху благодари на Борисов за възможността да посети резиденцията.
" Ти спази обещанието си, така правят приятелите, а ние сме истински приятели. Срещаме се за трети път. България и Израел са истински приятели. Ние ценим това, което правите и сте направили за нас през Втората световна война ", заяви Нетаняху.
" Когато си сътрудничим сме по-силни заедно. Продължават и разговорите ни в областта на отбраната, както и в икономиката, науката и информационните технологии. Смятам, че можем да направим още много заедно ", каза още израелския премиер.
" Смятам, Бойко, че знаеш, че много израелци са посетили България. Надявам се след моето посещение бройката им да стане още по-голяма, защото вие имате потенциал ", сподели Нетаняху.
" Очаквам с нетърпение дискусиите, които предстоят. Мога да подчертая, че усещането е че съм в своето семейство, все едно водя разговор с членове на семейството, а не формални разговори. Искам да благодаря на българите за топлото посрещане и гостоприемството. Бойко, благодарение на твоето лидерство, България се превърна във водеща в ЕС. За Израел България е важен партньор. Благодаря ти, Бойко, ти си мой приятел ", завърши Нетаняху.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР