Още един пациент с Covid-19 е починал в Добрич, съобщават

...
Още един пациент с Covid-19 е починал в Добрич, съобщават
Коментари Харесай

Още един пациент с Covid-19 е починал в Добрич

Още един пациент с Covid-19 е починал в Добрич, съобщават от Областния координационен щаб за 68-годишен мъж, изгубил битката с болестта днес.

Мъжът е бил в тежко състояние, на дихателна реанимация в отделението по анестезия и интензивно лечение в болницата в областния град. Преди дни мъж на 70 години, който бе хоспитализиран, също не успя да преодолее болестта.

Сред новите установени през последното денонощие 12 души със заразата седем са настанени в болница, посочва секретарят на щаба д-р Светла Ангелова. Далите положителен резултат при PCR тестването са на възраст от 46 до 79 години. Всички хора, контактували с вирусоносителите, са издирени и поставени под карантина.

От началото на епидемията в Добричка област са установени 96 души с коронавирусна инфекция, според данните от единния информационен портал.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10523 Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10523  И И " Пирогов " прави PCR проби със документ на британски  Гърция удължи до 31 юли възбраната за влизане на жители на страни отвън Европейски Съюз Гърция удължи до 31 юли възбраната за влизане на жители на страни отвън Европейски Съюз  Израел стегна ограниченията Израел стегна ограниченията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР