Не трябва дебатът за коронавируса да се политизира. Нужен е

...
Не трябва дебатът за коронавируса да се политизира. Нужен е
Коментари Харесай

Президентът: Не пръскам зараза от COVID-19

Не трябва дебатът за коронавируса да се политизира. Нужен е дебат с повече експертност. За да преодолеем това изпитания се изисква повече смирение и по-малко некомпетенист. Това заяви държавният глава Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на в предаването „ Панорама “ по БНТ.

„ Заради всекидневните брифинги, хората загубиха доверие. Въпреки, че имаше предупреждения за втора вълна и твърденията, че болестта свободно се разпространява. В тази обстановка правителството бяха и ръси пари на посоки “, подчерта той.



В тази връзка президентът призова: „ Нека бъдем по-отговорни, да спазваме лична хигиена и дистанция. Нека пазим нашите лекари и медицински сестри, защото нямаме други, те работят на предела на силите си. Вярвам, че ако всички сме отговорни, ще преодолеем кризата “.

На въпрос за личната отговорност, Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на заяви: „ Президентът не разполага с реални инструменти на власт. Аз отправих серия от призиви за спазване на мерките и търсене на баланс. Призовавах за изграждане на система и навременна и обективна информация. Не да чакаме пасивно някой да дойде със симптом “.

Запитан защо е омаловажил вируса, президентът Радев заяви: „ Повтарянето на една лъжа 100 пъти няма да я направи истина. Аз не иронизирах вируса, а тези, които се опитваха да го политизират “. Той заяви, че е било саботирано тържественото честване на връх Шипка.

" Досега не съм имал положителен тест за COVID-19, аз съм в прекрасно здраве. Всички твърдения, че пръскам зараза, са неверни ", категоричен бе той.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14986  Австрия пред нов, по-строг локдаун Австрия пред нов, по-строг локдаун  Генерал Ник Картър: От COVID-19 може да избухне международна война Генерал Ник Картър: От COVID-19 може да избухне международна война  Ситуацията в Солун е сериозна Ситуацията в Солун е сериозна
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР