Мъж на 28 години от Берковица е с положителен тест

...
Мъж на 28 години от Берковица е с положителен тест
Коментари Харесай

28-годишен мъж от Берковица е с положителен тест за COVID-19

Мъж на 28 години от Берковица е с положителен тест за - COVID-19, съобщиха от Регионалната здравна инспекция в Монтана.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10975
Младият мъж сам е пожелал да си направи тест, след като имал леки симптоми на заболяването. Той е добре и е под домашна карантина. Родителите му, с които живее, също са тествани, но резултатите още не са излезли.

В инфекциозното отделение на болницата в Монтана от коронавирус в момента се лекуват четирима пациенти - съпрузи от Монтана, които били на гости при децата си във Варна и майка и син от село Замфирово в община Берковица.

От началото на март тази година досега в област Монтана има 42 случая на заразени с COVID-19, обявиха от здравната инспекция.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10975  Русия заяви за над 5500 нови инфектирани с ковид и 129 смъртни случая Русия заяви за над 5500 нови инфектирани с ковид и 129 смъртни случая  Само един болен от COVID-19 e останал за лекуване в ямболската болница Само един болен от COVID-19 e останал за лекуване в ямболската болница  В Плевен лекуват петима с COVID-19 в Университетската болница В Плевен лекуват петима с COVID-19 в Университетската болница " Д-р Георги Странски "
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР