Издирваният от Интерпол риалити герой от Биг Брадър 4 Даниел

...
Издирваният от Интерпол риалити герой от Биг Брадър 4 Даниел
Коментари Харесай

Издирваният от Интерпол риалити герой Даниел се върна от затвор в Дубай и предложи брак на боксьорката Роси

Издирваният от Интерпол риалити герой от " Биг Брадър 4 " Даниел Делчев публично поиска ръката на боксьорка на парти на агенция за публични комуникации.

В разгара на вечерта Делчев, който преди година бе обявен за издирване от Интерпол, след като изчезна в Дубай заедно с още двама българи, които все още за в затвора в Абу Даби, се качи на сцената, след което за изненада на всички покани приятелката си Роси, която е с над 30 медала в женския бокс и в борбата.

Коленичейки с годежен пръстен с диамант той поиска ръката на спортистката. След като тя каза: Да! - гостите бурно аплодираха двойката.

„ Усещах, че ще изляза на свобода, но не знаех кога това ще се случи, защото както споменах, си загубих някъде картите „ Таро”. От Външно също ми помогнаха много. Като начало ще се опитам да работя в областта на строителството. Не се срамувам от труда, мога да работя по 10-12 часа на ден. И без друго свикнах да не спя или да спя с прекъсване. Това е от напрежение, от стрес – надявам се, че отпадне във времето”, разкри Дидо, след като излезе от затвора. Той е известен с прякора си Шейха още с влизането си в риалити шоуто през 2008 г.

Припомняме, че от 8 ноември 2017 г. до 8 август 2018-а Дидо се водеше в неизвестност. Знаеше се, че е летял до Дубай с прекачване през Москва и не пропускал възможността да уведоми познатите си до къде е стигнал, както и да качи фотоси от самолета. След пристигането в Дубай си прави няколко кадъра на летището, качва ги на страницата си във фейсбук, а после сякаш се изпарява. Мобилният му телефон седмици наред не дава никакъв сигнал. Съобщенията, които приятелите му изпращат, стоят непрочетени. Така започват да се нижат месеци, в които от брадъра няма нито вест, нито кост. Накрая, след като в България се вдига шум, полицията се намесва и е пуснат за издирване от Интерпол. Оказва, се че брадъра е арестуван в емирството.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР