Елизабет Мечкарска, водачката на българската туристическа група, която изкарва кошмарна

...
Елизабет Мечкарска, водачката на българската туристическа група, която изкарва кошмарна
Коментари Харесай

Лъснаха нови подробности за българката, взета за заложник в Охрид! Може да се прибере у дома, ако...

Елизабет Мечкарска, водачката на българската туристическа група, която изкарва кошмарна Нова Година в Македония, не може да си тръгне от Охрид, тъй като не може да се издължи с близо 3500 евро на собственик на местен хотел, съобщава „ Телеграф “.
Припомняме, че екскурзоводката уж изгубила парите за нощувки и вечери на групата и туристите си тръгнаха без нея, след като охридски хотел задържал личната ѝ карта.
Сигнал за бедстващата в Охрид българка дойде на 1 януари и с него незабавно се ангажираха Министерството на туризма и Министерството на външните работи. Междувременно, след като българската прокуратура започна проверка по случая, македонският хотелиер се консултирал с адвокат и бил посъветван да върне документите на българката.
Дал ѝ личната карта, за да може да обикаля с нея бюрата на „ Уестърн юниън “ и „ Мъниграм “, за да получи уж от България пари, с които да се издължи. Паспортът ѝ обаче останал в македонеца във вилата.
Екскурзоводката твърди, че е изгубила парите, въпреки че подобни повтарящи се инциденти има и в минали години в Турция, Сърбия и Италия.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР