Две досъдебни производства са образувани, заради нарушаване на карантина. Това

...
Две досъдебни производства са образувани, заради нарушаване на карантина. Това
Коментари Харесай

Русенци под задължителна карантина се разходиха до магазина и на гости

Две досъдебни производства са образувани, заради нарушаване на карантина. Това съобщиха от ОДМВР-Русе.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3176
На 27 март около 13:25 ч. служители от Второ РУ, при извършване на проверка на адресите на лица, поставени под карантина, са установили, че 30-годишна жена е напуснала посочения от нея адрес в русенския квартал „ Здравец “.

Прокуратурата с подробности за избягалия от карантината си мъж в Кубрат

Изяснено е, че жената е ходила до друг адрес в града и се е върнала, като по този начин е нарушила предписанието на здравните власти за поставяне под карантина. По случая е започнато досъдебно производство за престъпление по чл. 355, ал. 2, пр. 3, вр. с ал. 1 от НК.

На 28 март около 11:55 ч., чрез тел 112, в полицията е получен сигнал, че пред магазин в с. Тетово граждани са видели мъж, за който са знаели, че е поставен пред карантина.

Изпратените за проверят случая полицаи са установили, че мъжът, за който е подаден сигнала е 27-годишен и той няколко пъти е ходил до магазина, като по този начин е нарушил предписанието за поставяне под карантина. По случая във Второ РУ е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 355, ал. 2, пр. 3, вр. с ал. 1 от НК.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3176  Неутрализиран от Турция терорист се оказа ковид положителен Неутрализиран от Турция терорист се оказа ковид положителен  Йордания стартира да освобождава хилядите пасажери, арестувани под карантина в хотели Йордания стартира да освобождава хилядите пасажери, арестувани под карантина в хотели  Шакира: Защо с кучета може на разходка, а с деца - не? Шакира: Защо с кучета може на разходка, а с деца - не?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР