Германия е добре подготвена за очакваното увеличаване на броя на

...
Германия е добре подготвена за очакваното увеличаване на броя на
Коментари Харесай

Германия е готова за очаквания натиск върху интензивните отделения

Германия е добре подготвена за очакваното увеличаване на броя на хората, които ще се нуждаят от интензивни грижи заради заболяването, причинявано от новия коронавирус. Това заяви днес федералният министър на здравеопазването Йенс Шпан, цитиран от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3432
По думите му около 45 на сто от леглата в интензивните отделения в германските болници понастоящем са свободни, което се дължи на отменянето на планираните операции.

Германия с по-нисък дълг през 2019-а, но сегашната криза излиза скъпо

" Едно нещо е ясно: През следващите дни ще има нарастване на броя на пациентите, които ще се нуждаят от интензивни и респираторни грижи ", каза Шпан по време на посещение в болница в Дюселдорф. Той подчерта, че Германия изпреварва тенденцията, защото заразените в страната се откриват " много рано " благодарение на усиленото тестване.

В момента интензивните отделения в Германия разполагат с легла за 28 000 пациенти, като има планове този брой да бъде удвоен.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3432  Ето по какъв начин живеещите в Кипър българи могат да аплайват за специфични компенсации поради COVID-19 Ето по какъв начин живеещите в Кипър българи могат да аплайват за специфични компенсации поради COVID-19  Солени санкции за препълнени рейсове в Пловдив поради ковид Солени санкции за препълнени рейсове в Пловдив поради ковид  20 нови случая на COVID-19 у нас - общо станаха 399 20 нови случая на COVID-19 у нас - общо станаха 399
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР