Гала връхлетя в траурно черно в студиото на „На кафе“

...
Гала връхлетя в траурно черно в студиото на „На кафе“
Коментари Харесай

Гала почти ревна в траурно черно и запи от 9,30 в ефир, оправда се, че...

Гала връхлетя в траурно черно в студиото на „ На кафе “ и с огромна усмивка обяви, че има рожден ден днес. Всички я аплодираха и й честитиха, а изненадите започнаха да валят една след друга. При една от тях блондинката едва сдържа сълзите си.

Гала получи книга и кошница със сладкиши от Илиян Любомиров, след това й бе изпян „ Честит рожден ден “ на измислен немски от човек от екипа, а секунди по-късно в студиото влезе режисьорът на продукцията Иво, който връчи на Гала машина за пуканки, за която тя от много време мечтаела.



„ Искам да кажа на всички, че съм много благодарна, но не празнувам рожден ден. Чествам само именния си ден и то на Гергьовден, защото тогава винаги празнувах с татко и това е традиция “, емоционално призна водещата.


Изведнъж в „ На кафе “ влезе съпругата на Маги Халваджиян – Кремена. Тя поднесе цвете на водещата, а Гала почти се просълзи и с треперещ глас благодари на добрата си приятелка, която призна, че от първата секунда, в която е видяла, е помислила за приятелка от предишен живот.


„ Ти си най-хубавото нещо, което ми се е случвало в живота. Знам, че не обичаш много цветя. Майка ти е направила прекрасно същество “, заяви Кремена и напусна студиото.

Последва тост. Гала честичко запива с ко-водещите в студиото, което констатира дори самата тя. " Пием толкова рано шампанско, защото имам рожден ден. Не, че принципно не пием толкова рано в ефир ", призна водещата.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР